Tekrardan Üniversiteye Kayıt Olmak İçin Yeterli Sürem Var mı?

Reaksiyon skoru
37
Arkadaşlar merhaba ben dgs veya yksye girerek 4 senelik bölüm okumak istiyorum ön lisans mezunuyum şuanlık yoklama dönemi kısmında 1 yıl 29 gün tecilim var halen daha bu süre zarfında bu sınavlara girerek tekrar kayıt oluşturacak zamanım var mı

önlisans okumuşsun daha yüksek seviye eğitime geçeceğin askerliğin daha da ertelenir bu sene dgs de yks de oldu artık
seneye dgs de yks de yetişir

sınvlar yetişiyor tabi ama kayıt dönemi yetişir mi onu merak ediyorum
Yani en kötü durumunu bildirirsin ufak bir uzatma yaparlar yetişmezse ama yetişmeme ihtimali de YKS için az bence, zaten yazıldığın güne göre oluyor tecil en kötü ihtimalle birkaç günle kaçar o da sorun olmaz genelde.

DGS yetişmeyebilir o daha geç oluyor.

sınvlar yetişiyor tabi ama kayıt dönemi yetişir mi onu merak ediyorum
tecilin bozulunca nolacak ki reis sabah yatağından alıp asker ocağına götürmezler üniversite kaydın olunca yine uzarı o tecil

Arkadaşlar merhaba ben dgs veya yksye girerek 4 senelik bölüm okumak istiyorum ön lisans mezunuyum şuanlık yoklama dönemi kısmında 1 yıl 29 gün tecilim var halen daha bu süre zarfında bu sınavlara girerek tekrar kayıt oluşturacak zamanım var mı

Yetişir hocam ayrıca tescilin bitmesi anında askere gidiyorsunuz demek değil mesela benim arkadaşım ocakta tüm askeri işlemlerini tmamaladı daha yeni 31 temmuzda gideceği acemi birliğin yeri açıklandı sizinki seneye bu tarihe denk gelicek eğer mezuna kalırsanız ve siz daha yeni askeri işlemleri yaptığınız için kasım celpine atanıyorsunuz diye bilyiorum yni eylülde veya ekimdeydi galiba kasım velpinin en erken gidiş tarihi ki zaten üni çıktı mı donduruyorsunuz askerliği yani yine tescil ediliyor

Kısaca sorun yok evet seneye yine yks girebilirsiniz ve sonuçlarada yerişirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,141
Üyeler
201,128
Son üye
GaddarKerim1

Geri