Bilkom Garantili Dualsense Değişim Süreci (D&R Mağazasından Satın Aldım)

EmrCPR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
793
Arkadaşlar selam,

Bilkom garantili DualSense’imin değişim sürecini kısaca anlatmak istiyorum. Özellikle D&R tarafı hakkında çok fazla olumsuz yorum gördüğüm için bu deneyim belki birilerine fikir verir.

Öncelikle Bilkom’a gerçekten teşekkür ederim; süreci inanılmaz hızlı ilerlettiler. Hayatımda ilk kez bir ürünü garantiye gönderdim, açıkçası “kabul ederler mi, uğraştırırlar mı?” diye tereddütteydim.

DualSense’in garantisi 17.04.2026’da bitiyordu. Cihazda drift vs. yoktu, sadece sol joystick üzerindeki plastik kısım aşınmıştı. Bunun için Bilkom’un WhatsApp müşteri hizmetlerine yazdım. Fatura ve seri numarasını istediler, kontrol ettiler ve 5 dakika içinde dönüş yaptılar: “Ürün Bilkom garantili, garantinin bitmesine 3 gün var. Bugün kargoya verirseniz hemen işleme alalım.” dediler. Açıkçası böyle hızlı ve net bir dönüş beklemiyordum.

Pazartesi kargoya veremedim, salı günü gönderdim. Çarşamba teslim aldılar. Yaklaşık 1 hafta sonra cihazı işleme aldılar.

Geçen hafta çarşamba günü işleme alındıktan sonra cumartesi günü mesaj geldi: “Ürün sorunlu, değişim ya da ücret iadesi alabilirsiniz.”

Ben de verilen belgeyle D&R’ın WhatsApp hattına yazdım, sipariş numarası ve servis fişini ilettim. Pazartesi sabahı D&R beni aradı ve “Değişim mi, iade mi istersiniz?” diye sordu. Ben de değişim istedim.

Bu noktada şunu söyleyeyim: İnternette D&R’ın garanti/değişim süreciyle ilgili neredeyse hiç olumlu yorum yok. Herkes “değişim yapmıyorlar, çok uzatıyorlar” gibi şeyler yazmış. Açıkçası ben de biraz tedirgindim.

Ama süreç hiç öyle olmadı.

Bugün sabah 10 gibi Yurtiçi Kargo’dan mesaj geldi: “Turkuvaz Müzik çıkışlı kargonuz dağıtıma çıktı.” Zaten bizim buraya genelde 10–12 arası geliyor. Yarım saat sonra kargo kapıdaydı, ürünü sorunsuz teslim aldım.

Özetle: Geçen hafta Çarşamba işleme alındı, cumartesi değişim onaylandı, pazartesi D&R aradı ve bugün yeni ürün elime ulaştı.

Benim deneyimim bu şekildeydi. Hem D&R’a hem de Bilkom’a teşekkür ederim; beklediğimden çok daha hızlı ve sorunsuz bir süreç oldu.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-04-29 at 11.19.59.webp
    WhatsApp Image 2026-04-29 at 11.19.59.webp
    123.3 KB · Hit: 26
  • WhatsApp Image 2026-04-29 at 11.18.47.webp
    WhatsApp Image 2026-04-29 at 11.18.47.webp
    221.1 KB · Hit: 25
  • WhatsApp Image 2026-04-29 at 11.18.33.webp
    WhatsApp Image 2026-04-29 at 11.18.33.webp
    138.4 KB · Hit: 21
Banada ücret iadesi deniliyor söylüyorum ellerinde stok olmasına rağmen yok deniliyor

Geri