Yardım Iphone 17 Pro Sarj Hk

Ayarlar -> pil -> tüm pil kullanımını göster kısmına girin orada kaç saat açık ekran süresi olduığu falan gözüküyor onun ekran görüntüsünü atın bakalım.
attim knka boyle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güncellemeden sonra benim telefonda'da aynı durum var, pil dayanmıyor ve aşırı derecede ısınma yapıyor.
kanka hep guncelliyorumda valla 17 pro isinmayan telefon isiniyo suan ve sarj cok hizli gidiyo

Ekler

• IMG_3840.webp
    IMG_3840.webp
    72.5 KB · Hit: 11
attim knka boyle

kanka hep guncelliyorumda valla 17 pro isinmayan telefon isiniyo suan ve sarj cok hizli gidiyo
Abi telefonu 8.5 saat aktif biçimde, 1 saat de arka planda kullanmışsın nasıl az gidiyor? Ne bekliyorsun ki sen bu telefondan?

Pil yüzdenin hızlı düşmesine takılma. Psikolojik baskı kuran birkaç haneli sayıdan başka bir şey değil onlar. Her telefonda farklı şekilde farklı hızlarda düşüyor. Bazıları uzun süre 100'de durur sonra 2 haftada 92'ye düşer, bazıları en baştan hızlıca 95'e düşer sonra aylarca o seviyede durur gibi gibi.

17 pro var ilk çıktığından 1 ay sonra almştm
pil 98 şuan

sarj nedense su gibi düştüğünü hissediyorum görüyorum yani bi görüntülü konuşuyorum sürekli wp de. wp instada fazla girmiyorm yani başka yaptğm bişede yok parlaklıkta hep az kullanırm

neden böyle niye böyle olduğunu nerden göreblrm yada anlarım
reis 16 pro var bende alali 1 sene oldu 86ya dustu telefondan oyun oynayan biriside degilim genelde oyle,

bu iyi mi? kötümü kanka hiç anlamadm şuan dediğinden durum ne yani napıyorum
Pro model bir iPhone için 9 saat ekran süresi gayet normal. Hatta kamerayı, interneti bol bol kullanıyorsan çok daha normal. Üstteki mesajımı düzenleyip birkaç bir şey daha ekledim, devamını okuyabilirsin.

reis 16 pro var bende alali 1 sene oldu 86ya dustu telefondan oyun oynayan biriside degilim genelde oyle,
güncellememi acaba knk skntı varmı şuan bende yani ama 17 pro ısınmıyodu şmdi ısınyo ne blym

Pro model bir iPhone için 9 saat ekran süresi gayet normal. Hatta kamerayı, interneti bol bol kullanıyorsan çok daha normal. Üstteki mesajımı düzenleyip birkaç bir şey daha ekledim, devamını okuyabilirsin.
şu sıralar sürekli elimde telefon evet doğru. wp dir görüntülüdür insta kamera vesaire. o yüzden heralde sarjım hızlı gidiyor.
ama 16 pro vardı bende 1 senede 100 dü bunda 98 e düştü dedim skntı olur belki hani ilerisi için diye.

ama 16 pro vardı bende 1 senede 100 dü bunda 98 e
düştü dedim skntı olur belki hani ilerisi için diye.

Pil yüzdenin hızlı düşmesine takılma. Psikolojik baskı kuran birkaç haneli sayıdan başka bir şey değil onlar. Her telefonda farklı şekilde farklı hızlarda düşüyor. Bazıları uzun süre 100'de durur sonra 2 haftada 92'ye düşer, bazıları en baştan hızlıca 95'e düşer sonra aylarca o seviyede durur gibi gibi.
Benim 14 Pro'm aylar boyunca 84'te durup 3 haftada 76 oldu ve 5 aydır 76. Takılma.

Sözde %76 pilli bir telefonla aynı senin gibi bir ekran süresiyle %140 şarj yiyorum günlük. Kendine göre endeksleyince az çok normal oluyor.

güncellememi acaba knk skntı varmı şuan bende yani ama 17 pro ısınmıyodu şmdi ısınyo ne blym

şu sıralar sürekli elimde telefon evet doğru. wp dir görüntülüdür insta kamera vesaire. o yüzden heralde sarjım hızlı gidiyor.
ama 16 pro vardı bende 1 senede 100 dü bunda 98 e düştü dedim skntı olur belki hani ilerisi için diye.
genede gotur istersen normal degil gibi benim ilk 4 ay 100 du su gibi akti sonra sarjda kullanima baglida degisiyor,

ona nasl bakıcam kanka ekran süresine.
genelde wifi ama şu sıralar 5g dışardaym sürekli
çekim gücü yüksek wifi 1gbs

kanka hep son güncellemeleri yaparm 26.6 şuan galiba son o işte
bende 16 pro vardı önceden 1 yıl felan 100 dü yani öyle sattm bu 17 proda 98 e düştü ilk defa ve akıyo pil

orjinal kablo adaptör cihaz TR
oyun yok bende oynamıyorum. sarjdaykende wp bazen.
sarj da sınır 90 da. 70 80 arası felan çıkarıyorm öyle

evet
26.6 yeni geldi ondan yüksek ihtimalle

attim knka boyle

son güncellemeden sonra oldu bende'de durum aynı önceden bu kadar ısınmıyordu şarjda bu kadar hızlı bitmiyordu

Geri