Gta 5 Safe Mod Açılmama Sorunu

g20x10

80+
Reaksiyon skoru
37
Arkadaşlar selamlar 10 ay önce şehir dışındaydım geldikden sorna oyun oynayayım dedim 1 ay sorna gta5 oynayayım dedim ama açma dı safe mod ok retr diyor neyse yanlışlıkla dosyayı sildim tekrar dosya kopyala yaptım nasıl oldu bilmiyorum ama açıldı oynadım grafik ayarları da yaptım dedim tekrar gireyim bi bu sefer gine girdi tekrar deneyeyim dedim hatta verdi oyun iyi çalışıyor ama açmıyor safe mod tıklasam bile açmıyor ne yapmam lazım lütfen yardım edin her şey denedim dosya adını eski yaptım uyumluluk ayarları yaptım ya ne saçma şey arkadaş çözen arkadaş varsa yardım ede bilir mi

Safe mod derken hocam ? Direk hata nın ss atarmısınız ?

Hatta en iyisi ss alın gemini ye atın ve Soeun nedir nasıl çözerim diyin %99 çözersiniz bence

Safe mod derken hocam ? Direk hata nın ss atarmısınız ?

Hatta en iyisi ss alın gemini ye atın ve Soeun nedir nasıl çözerim diyin %99 çözersiniz bence
Hocam bu ** googlenin yapay zekası ** iyice zor toparladım gemini olabilir claude chat gpt ye kadar gittim

Bi şey anlamadım hocam cümle çok eksik ve devrik olmuş XD

Yani çözdünüz mü ne oldu ?
Küfür ettim ondan knk bu bana şunu yap bunu yap dedi dosya doğrula dedi tamam dedim dosya doğrulamaya gittim 90 gb dosya indşr dedi bama meğer bu bana yanlış anlatmış tamam doğru ama yönlendşrmesi yanlış nasıl oldu ise kopyaladım gtaV yazan dosyadan emchadet dosyasına 90 gb yi doğrula dedim 1 gb indirdi abi nasıl oldu bilmiyorum açıldı çıktım tekrar girmeye gene bozuldu yeniden başlatınca pc yi giriyor ama çıkarsan twkrar girmeye çalışırsan hata veriyor

Geri