Nasıl ya benimkini ettiler .Ahmet bey bir hazır sistem siparişi var müşteri montaj dahil olarak istemiş ama sorun şu kasayı kasaya monte edemiyoruz .
Nasıl ya benimkini ettiler .Ahmet bey bir hazır sistem siparişi var müşteri montaj dahil olarak istemiş ama sorun şu kasayı kasaya monte edemiyoruz .
Eğer aynen faturada ismi 5070 bişiler yazan bi model olsaydı o zaman göndermek zorundalardı. Ama bu şekilde 2 kasa gelecek ekran kartsızSepette gözükse kesin denerdim de bu boşa gider gibi geldi.
Boş boş işler makul bir fiyata ekran kartı ile beraber gelse bile (45k değil tabi) bu sefer ram gerçekten çöp 5600 cl46Nasıl ya benimkini ettiler .Alıntıyı görüntüle
ahsjkdaajskd kasa+kasa olayı ne ya anlamadım.Nasıl ya benimkini ettiler .Alıntıyı görüntüle
İndirimi kapat millet yanlışlıkla almasın.Alttan ekran kartı bölümünden hata var yapıştırdım: https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-ssd-32gb-ram1.html
Sepette ekran kartı yok onsuz ödüyorsun ? Al istiyorsan belki vatan hediye paketi yapıp 30 küsürlük ekran kartını hediye yollar.Denemeyelim mi şansımızı. 5070 gelmezse kapalı kutu geri iade edilmiyor mu şimdi