Saat ile İlgilinen Bilgili Arkadaşlar Yardımcı Olabilir mi?

Reaksiyon skoru
23
Ortalama 6.5 7k verebilirim suanlik bir saate bu iki saat arasında kaldım bilgili arkadaşlar hangisini neden seçerdi yardımcı olursa sevinirim

İlk saat

İkinci saat

Bu kadar paraya bence quartz yerine az daha ekleyip otomatik almak daha iyi olur.bu kanalda bazıları ithalatçı garanti bazıları normal garantili yazıyor zaten.bence ithalatçı garantili orient veya seiko 5 bakabilirsiniz 8,9k

WhatsApp'ta SaatkolikZ kanalını takip edin: https://whatsapp.com/channel/0029VbC4zvsHgZWVO3axbX1r

Geçen çok iyi indirim vardı orient,seiko,citizen de 3000 tl indirim.

Bu kadar paraya bence quartz yerine az daha ekleyip otomatik almak daha iyi olur.bu kanalda bazıları ithalatçı garanti bazıları normal garantili yazıyor zaten.bence ithalatçı garantili orient veya seiko 5 bakabilirsiniz 8,9k

WhatsApp'ta SaatkolikZ kanalını takip edin: https://whatsapp.com/channel/0029VbC4zvsHgZWVO3axbX1r

Geçen çok iyi indirim vardı orient,seiko,citizen de 3000 tl indirim.
9 k ya quantum bartacuda var hocam da bilemedim ya o kadar versemmi diye

9 k ya quantum bartacuda var hocam da bilemedim ya o kadar versemmi diye
Keyif meselesi hocam bende pek anlamam saatin mekanizmasinda,detaylarından vs. @Kagansapmaz hocamız saat koleksiyoneri o hocamız bana yardımcı olmuştu konu açınca bu hocamız yardım ederse daha iyi olur.

Ortalama 6.5 7k verebilirim suanlik bir saate bu iki saat arasında kaldım bilgili arkadaşlar hangisini neden seçerdi yardımcı olursa sevinirim

İlk saat

İkinci saat

Öncelikle saat hobinizin olmasından dolayı mutlu oldum. Size tavsiyem uzun ömürlülük ve keyif açısından otomatik bir saat almanız. Saatkolikz olsun ya da ikinci el platformları olsun uyguna otomatik saat bulabilirsiniz. Tabi ikinci el platformlarında dikkatli ve biraz bilgili olmak gerek. Quantum markası otomatik saatlerde fiyat performans açısından iyi bir marka.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk saat

İkinci saat

Aklında bir soru olur bana ulaşabilirsin her zaman. Bu saat alınır mı diye bulduğun saatleri de atabilirsin.

İlk saat

İkinci saat

Hocam şuan bu model (3000saatkolikz) kuponla 9480 tl geliyor isterseniz bakabilirsiniz bu modelede.

Hocam şuan bu model (3000saatkolikz) kuponla 9480 tl geliyor isterseniz bakabilirsiniz bu modelede.
Saatkolikz grubunda varım hocam gruba atıldığı gibi baktım ama şuan klasik tarz saatim olduğu için daha çok sportif yada dalgıç tarzı saatlere bakıyorum yine de tavsiye için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,293
Üyeler
200,889
Son üye
Lord Stark

Geri