Lisansız Uygulama Kullanımı Yüzünden Gelen Mail

Hayatta Ödemem :D 60 euro corona için
Henüz bana gelen yeni bir mail yok. Profesyonel bir şirketin böyle korkutarak fidye ister tarzı uslubla konuşması ayrı bir komedi. İşsizken programları öğrenmeye çalışıyordum youtubedan ders videoları izleyerek kendimi geliştirmeye çalışmıştım belki öğrenip işe girerim diye ne komik bir durum ki şuan 3ds max, vray veya corona ile ilgili bir işte çalışmıyorum. Motion Designer olarak after effects üzerine bir pozisyondayım. Böyle korkutarak bişeyler çözülüyorsa ve MAC adresim ellerindeyse üstü kapalı tehdit ederek değil. Resmi şekilde çözmeleri lazım değil mi? 'Garibandan ne koparırsam kardır' düşüncesiyle yaklaşıyorlar. Sende daha fazla maillerine cevap verme hocam... Başka hocamın dediği gibi spama düşürdüm maillerini ben, tadımı tuzumu kaçırıyorlar. 3-5 kuruş kazandığım işimden bile geri kalıyorum moral bozukluğundan.

böyle bir durum yaşayan başka birisi var mı burada bize uygulamayı hem okuldaki hocamız yükletti hemde sınıftaki herkeste vardı bu uygulama yani saçmalığa bak
1786002434854.webp

Aynısı, aynı gün, aynı kişi tarafından banada geldi, İç mimarım ve haliyle kullanıyoruz evde ki bilgisayarımda da var ama ben şirket değilim şahısa herhangi bir yaptırım uygulayabilirler mi?

Bu sabah saatlerinde 15.08.2026 tarihine kadar zaman verdiklerini ve bu zamanın geçmesi halinde dosyamın açık kalacağını, ayrıca aftan yararlanma durumumunda olumsuz olacağını söylediler. Kısacası hukuka taşıyacağız ödemezsen gibi bir üslub söz konusu. Halen cevap vermedim spamda hepsini topluyorum. Forumda sizlerle beraber takipteyiz hocalarım.

bir şey çıkmaz öncelikle evde kullanıyorsanız tespiti için baskın yaptırılması gerek :) bu durumda ev için savcılık makamı öyle kolay kolay izin vermez. Ayrıca ispatı çok zor şöyle ki sizin bunu kullandığınız ticari kazanç elde ettiğiniz vs vs baskın anında delillendirmeleri ve tutanak altına alınması lazım.

ezcümle özet temiz kurulmuş bir windows ve maile cevap vermeme.

Burada irdelenmesi gereken konu siz programı kurarken ve crack kullanırken saf gibi kendi eposta adresinizi mi girdiniz eğer girmediyseniz size mail gönderen firma sessizce crack yerine piyasaya trojen yayıp izinsiz sisteminize erişim takip edip eposta adresinize ulaşmış demektir ve ciddi bir suçtur. Delil olarak attıkları eposta yeterli.

bir şey çıkmaz öncelikle evde kullanıyorsanız tespiti için baskın yaptırılması gerek :) bu durumda ev için savcılık makamı öyle kolay kolay izin vermez. Ayrıca ispatı çok zor şöyle ki sizin bunu kullandığınız ticari kazanç elde ettiğiniz vs vs baskın anında delillendirmeleri ve tutanak altına alınması lazım.

ezcümle özet temiz kurulmuş bir windows ve maile cevap vermeme.

Burada irdelenmesi gereken konu siz programı kurarken ve crack kullanırken saf gibi kendi eposta adresinizi mi girdiniz eğer girmediyseniz size mail gönderen firma sessizce crack yerine piyasaya trojen yayıp izinsiz sisteminize erişim takip edip eposta adresinize ulaşmış demektir ve ciddi bir suçtur. Delil olarak attıkları eposta yeterli.
material library'ye kendi mailimle girmiş olabilirim hatırlamıyorum eve geçince bakacağım.

Bu sabah saatlerinde 15.08.2026 tarihine kadar zaman verdiklerini ve bu zamanın geçmesi halinde dosyamın açık kalacağını, ayrıca aftan yararlanma durumumunda olumsuz olacağını söylediler. Kısacası hukuka taşıyacağız ödemezsen gibi bir üslub söz konusu. Halen cevap vermedim spamda hepsini topluyorum. Forumda sizlerle beraber takipteyiz hocalarım.
ne kadar saçma ya Türkiye'de bir çok büyük firmada çalıştım firmalar bile crackli kullanıyor alan yok ki anasını satıyım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Banada geldi, pekibir firma da ama bireysel mail üzerinde kullanımda firma üzerinemi yaptırım uygulanır.
benim şahsi evde ki kullandığım bilgisayarı tespit etmişler

Son düzenleme:
Kolpa sıkıyor engelleyin mail adresini geçin ugrasmayın bile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,608
Üyeler
200,725
Son üye
Enes yağız kamış

Geri