Kutuphanede Ders Calisir mi?

İyi kütüphanelerde her masada var priz ama bazı kütüphanelerin içini tasarlayan elemanlar bunu akıl edemiyor 2-3 priz koyuyorlar priz olan masayı kapmak için ekstradan rekabet etmek gerekiyor. Benim gittiğim kulübe tarzı bir kütüphane vardı oda öyleydi prizli masa için bazen kütüphane kapanmadan önce masada kitap çanta falan birakiyordum sabah kimse kapmasin diye bazen uyanıklık yapıp hani şu camli kapaklar olur ya raylı onu Aralık bırakıp sabah erkenden gelip eşyaları diziyordum.
Sabah 6 da uyaniyiroum ben gelip alsinlar bakalim prizi kim daha güçlü

Buyuksehirlerde her zaman kalabalık oluyor diğer nüfusu normal şehirlerde sadece sınav haftaları kalabalık oluyor. Fanfinifinfon yapmaya gelenler içeride yapamıyor kapının önünde yapıyorlar
umdugumuz gibi olur umarim neyse saolun hocam cansinib

Evdeki gürültüde ders çalışamazsın. Kütüphaneye git kısıtlama yok zaten sabahtan akşama kadar 8-10 saat rahatça çalışabilirsin hatta bazıları 24 saat

hocam kütüphanede herkes kendi işinde ve kimsede oraya arkadaş edinmeye gelmediğinden arkadaş edinirim havalarıyla gitme zaten gelen her 10 kişiden 9'u yalnız gelmiyor arkadaş grubuyla geliyor , haliyle senin sosyalleşmen daha zor oluyor . Ben telefon ekranıyla dersi anlamam zoruma gider hatta konuyu anlarken yalnızlık ve sessizlik benim için idealdir haliyle kütüphanede hiç konu çalışmadım ama soru çözerken yalnız olmama gerek yok kütüphanede çözebilirim , seninde böyle özel bir durumun varsa kütüphane sana verimli olmayabilir ; denemeden bilemezsin tabi . Mola mevzsusu ise herkes arkadaş gurubyla geldiğinden bir kalkışta en az 20dk puf oluyorlar - genelde 30+ - o yüzden koltuğu boş ama eşyası dolu çok masa görürsün . Kütüphanelerin çalışma saatleri var , ne kadar açıksa o kadar çalışabilirsin örneğin bir kütüphanem 9-21.45 arası diğer 9-19.00 arası çalışıyordu

Ben kütüphaneye elime termosumla kahvemi alır kitap okumaya giderdim. Bir kaç grup ders çalışan gençler görüyordum. Laptop'u ile tek takılanlarda görüyordum. Sessizliğe özellikle dikkat edildiği için ders çalışmaki kitap okumak için çok güzel bir yer. Ayrıca kütüphane ne kadar güzelse o kadar iyi hissettiriyor insana.

yakındır belki
yakinda var uzakta, uzak olan 30 dakika tramvay ile tramvay dibimde sorun olmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben kütüphaneye elime termosumla kahvemi alır kitap okumaya giderdim. Bir kaç grup ders çalışan gençler görüyordum. Laptop'u ile tek takılanlarda görüyordum. Sessizliğe özellikle dikkat edildiği için ders çalışmaki kitap okumak için çok güzel bir yer. Ayrıca kütüphane ne kadar güzelse o kadar iyi hissettiriyor insana.
dogrudur hocam ben hic deneyimlemedim

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
Geri