❌İndirim Bitti! Hawk Gaming Chair Fab E1 7.299tl

HAWK oyuncu koltuğu alınmaz. bende var memnun değilim oturduğun zaman kayıp düşüyorsun
Bende memnun değilim pirket plastik sandalye daha konforlu götüm felç oldu minder yüzünden.
İskelet malzeme çok sağlam konfor yok.

Bu koltuklarda arkaya yatak gibi yatabilme standart değil miydi? En ucuz malı satıyorlar resmen bu fiyata :D IKEA Markus alırım sanırım bu kadar para verecek olursam. O 10 yıl garantili. Bunlar 2 yıl garanti veriyor :D 2 yıl garanti verseler bile bi problem olduğunda garanti kapsamı dışında diyor.

Yaklaşık 3 yıl önce fab v4 almıştım. Gayet memnundum diye arkadaşıma da 1 tane aldırdım. Ama yeni versiyonu mudur nedir hiç rahat değil. Kumaşı sert. Bel ve boyun destekleri de değişmiş onlarda sert. Minderi dağılmasın diye dns'sini arttırmışlar muhtemelen. Bu da konforunu kötü etkilemiş. Tek iyi yanı kolçakları daha rahat yukarı aşağı iniyor. Geri kalan her özelliği negatif olarak değişmiş bence. İlk koltuğum hala çok iyi taş gibi, ikinci alınan sert ve konforsuz.

Hawk bence de kötü. Reklamları çok iyi yapıyolar yalan yok çoğu yayıncıda var artık. Ofis koltuğundan devam :)

Fab serisi kaliteli değil, giriş seviyesi ürünleri. Zayıf kilosuz kişilerde pek sorun yaracağını sanmasam bile bu fiyatı hak ettiğini söyleyemem.

Bu koltuklarda arkaya yatak gibi yatabilme standart değil miydi? En ucuz malı satıyorlar resmen bu fiyata :D IKEA Markus alırım sanırım bu kadar para verecek olursam. O 10 yıl garantili. Bunlar 2 yıl garanti veriyor :D 2 yıl garanti verseler bile bi problem olduğunda garanti kapsamı dışında diyor.
şu an güncel kullandığım koltuk ikea markus benim gömlek gömlek kaliteli hawk'a göre. çok memnunum

Geri