3080 Kasaya Sığmadı, Kasa Önerisi

Vesselam

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,214
Bütçe
3000
Beyler EVGA 3080 ekran kartı almıştım kendi rx7600 kartımla takaslayarak, gel gör ki bir iki şeyi hesaba katmamışım. Ekran kartı kasaya sığmadı :D Daha kötüsü kart, anakarttaki kasa bağlantı kabloları takılıyken oturmuyor ( audio, usb portu vs ). O yüzden muhtemelen anakartı da değiştirmem gerekecek. Sistemi şuan uzay montaj olarak kullanıyorum ama buralar çok toz deprem çalışmaları vs devam ettiği için o nedenle hızlıca bir kasa sonrasında anakart almam gerekiyor. Bütçe en dip seviyelerde olursa sevinirim şu aralar taşınma sürecim olduğundan kendimi çok zorlayamam ve mümkünse akvaryum kasa önerebilir misiniz ? Anakart hakkında bilgi sahibi olanlar da varsa hangi anakarta geçebilirim sistem için en uygun olabilecek şekilde ?

Sistemim şuan şu şekilde
EVGA GeForce RTX 3080
R5 5600 + dark freezer x123 duo
Gigabyte A520M-K-V2 AMD AM4 DDR4 Micro ATX
2x16 3200Mhz Kingston furry ram
500GB M2 SSD
250GB SSD
1TB Harddisk
High Power Element Revo ATX 3.1 850W 80+ Bronze PCIe 5.1 ATX

Ben olsam böyle bi şey alırdım;

Ben olsam böyle bi şey alırdım;

Güzelmiş hocam bir tık daha uygun modeller var mı yoksa fiyatlar bu civarda mı kasalarda? Kasa konusunda hiç bilgim yokta.

Güzelmiş hocam bir tık daha uygun modeller var mı yoksa fiyatlar bu civarda mı kasalarda? Kasa konusunda hiç bilgim yokta.
Siteden diğer kasalara da bakarsınız hocam, Trendyolda falan daha ucuza belki bulursunuz ama Zoko nispeten daha düzgün ürünler satıyor gördüğüm duyduğum kadarıyla.

Siteden diğer kasalara da bakarsınız hocam, Trendyolda falan daha ucuza belki bulursunuz ama Zoko nispeten daha düzgün ürünler satıyor gördüğüm duyduğum kadarıyla.
Tamamdır hocam, sağolun 😊

Geri