Kulaklık+Klavye Öneri

Reaksiyon skoru
15
Bütçe
6000
Merhaba Arkadaşlar kulaklık ve klavye almak istiyorum sizden öneri bekliyorum ne önerirsiniz
Kablosuz olursa sevinirim ikisi için toplam bütçe 6k

Kulaklık olarak:

Geriye ₺2300 kalıyor onunla da şu ürünlerden birini alabilirsin. Gamepower Nama'da ₺500 kupon var. Bence Havit PRO iç yalıtım vb. daha mantıklı.

Ayrıca bütçeyi biraz aşıyor, ama N11 kuponu falan varsa bu da alınabilir. Havit veya bu daha mantıklı.

Ses çok önemli değil, basma süresini ayarlayayım ve daha uzun ömürlü olsun dersen de manyetik olarak şu ürünler var.

Eğer bütçe ₺2600-3000 çıkarsa da şu manyetik klavyeler var

Gaminggen'in kendi markası GameRaider K1HE ve kulaklığı birlikte alırsan, İyzico tarafında %10 indirim veya para iadesi gibi bir seçenek de var.

Sadece kulaklığı alıyorsan da bu kampanya sayfasına göz atın.

Son düzenleme:
Kulaklık olarak:

Geriye ₺2300 kalıyor onunla da şu ürünlerden birini alabilirsin. Gamepower Nama'da ₺500 kupon var. Bence Havit PRO iç yalıtım vb. daha mantıklı.

Ayrıca bütçeyi biraz aşıyor, ama N11 kuponu falan varsa bu da alınabilir. Havit veya bu daha mantıklı.
Fiyatlara en düşük olabu söyle havit suan 1900tl sen 2küsürluķ olanı atmıssın

Fiyatlara en düşük olabu söyle havit suan 1900tl sen 2küsürluķ olanı atmıssın
Çünkü iki küsürlük olanın içerisinde ses yalıtımı var ve kablosuz. Ucuz üründe yalıtım yok ve kablolu. İkidir bakmadan böyle sallayan üyeler var, okuyun lütfen bu PRO modeli. Düz modeli daha ucuz biliyorum. Açık arayayım derken rezil oluyorsunuz.

Farklarına da sitesinden bakabilirsiniz. PRO olan ses yalıtımı ve kablosuz. Düz olanı yalıtımsız ve kablolu.

Sesiszlikle alakalı bişi dememiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı klavyeyi kullanıyorum herhagi daha fazla para vermeye gerek kalcak ses sorunu yok

Sesiszlikle alakalı bişi dememiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı klavyeyi kullanıyorum herhagi daha fazla para vermeye gerek kalcak ses sorunu yok
Kablosuz olursa sevinirim demiş.

2026-08-06_22-42.webp

Orasını anladım beyefendi ama klavyelerin kablosuzları bazen sorun çıkarıyorya hani ondan dolayı kablolu alması daha mantıklı olabilir

Orasını anladım beyefendi ama klavyelerin kablosuzları bazen sorun çıkarıyorya hani ondan dolayı kablolu alması daha mantıklı olabilir

Nerede sorun çıkarıyor? Razer, Steelseries aldıysanız çıkarır tabii.

Kulaklık olarak ATK Neptune N9
Klavye olarak Aula F75 Tri-Mode

Kulaklık olarak ATK Neptune N9
Klavye olarak Aula F75 Tri-Mode
Ben açıkçası Mchose X9 alabilecek bütçesi varsa, klavye tarafında fazla para yakmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Klavyelerde çok ucuz mekanik almadığınız sürece, fason veya Çinli firmalarda en sorunsuz çevre birimi olabilir. Mchose X9 da kalite olarak bayağı iyi ve hem kumaş hem deri ped gelmesi, sıcak yaz aylarında onu öne taşıyor.

Geri