darktower
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 1,232
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu bana da söyleyen çok oluyor. Çoğu ürünü satın alıp denedim, sorunlarını belirtiyorum. Şu ana kadar bir firma da gelip şu ürünü gönderelim, keyfine göre değerlendir demedi. Hakkını yemeyeyim Kensei mouse pad site için kod tanılamak adına yazdı, ama geri dönüş yapmadım. Ürünü de kendim alıp memnun kalmıştım, sadece hediye 90x40 mouse pad yolladılar, onu da masama sığmadığından kullanamadım. Geri dönüş yapmama nedenim de ucundan para gelsin kafasında değilim ve açıkçası o fiyattaki ürünleri insanlar tercih ederken çok gözden geçiriyor.Şu zamana kadar hiç cızırtı problemi yaşamadım. Fakat mikrofon konusuna katılıyorum. Gerçekten kalitesiz ve sesi zar zor alan adı bir mikrofonu var. DC'de ağzıma çok yakın olmasına rağmen konuşmam anlaşılmıyordu. GK60 PRO aldım ben de. Mikrofonu kullanmıyorum. Bir ara bu kulaklığı savundum diye Havit'den fonlandığımı söyleyenler olmuştu. Bence parasını sonuna kadar hak eden bir ürün, ama herkesde stabil çalışmıyor sanırım ne yazık ki. Neyse ki ben şanslı taraftayım. Bu kadar ucuz kalmaya devam ettiği sürece başka kulaklık kullanmam.
Mesela diğer forumlarda bir arkadaş vardı, çevre birimlerinde marka ve usta benim kafasını o forumda yedirmiş biri. Ergen arkadaşlar o ne derse doğrudur diye yaklaşıyordu. Kullanıcı adını yazınca kendine ait sitesinde telefon numrası çıkıyordu. Bu konular ucundan konuşulunca forum hesabını kapatıp gitti. Belki tekrardan farklı hesap açıp devam ediyordur, onun tonunda yazan 1-2 kişi daha var. Hatta o forumda ilk DC gruplaşmalarından ban yiyen bir tayfayı bile hatırlıyorum, o forumlarda kurallardan çok gruplaşmaya giren moderatörler arttığından tamamen saldım. Buraya da kafa dağıtmak adına geliyorum, yalan yok çok özenilmeyen denetimsizlik işime geliyor.
Yani gerçekten para alanlar var. Bunları da şuradan anlıyorsunuz, bir çevre birimi önerince birden yeni marka çıkınca onu felaket övüyorlar ve rakip her şey kötü gibi davranıyorlar. Altıncı his mi denir veya insanları iyi okuyabiliyorsanız hissediyorsunuz.
Ben kendi deneyimime, insanların olumlu yorumlarına ve ürünün F/P göre yorum yapıyorum. Alıp almamak kullanıcının özelinde, sanki kafasına silah dayıyor muşuz gibi yaklaşan var. Veya olumsuz bir şey varsa, bunu düzgünce belirtmeden saldıran da çok var, yaz işte güzelce nesini beğenmedin. Çoğu zaman yaşadığı hayal kırıklığı veya forumda oluşan marka algılarından dolayı, yav ben hiç Razer, Logitech varken kıçı kırık Havit, Gamepower, Rampage vb. para verir miyim kafası var. Yav sen o varoş bakış açınla kime elitistlik taslıyorsun diyesim geliyor da net kavgaya döner demiyorum.
Havit'in de hatası ₺0-1500 arasına mikrofon sorunlu ürün satmak olabilir. O fiyatlarda gerçekten bütçesi ucu ucuna yeten insan olduğundan, yaşadığı hayal kırıklık da büyük oluyor. Yani ben de öneri yaparken buna dikkat etmek istiyorum, o yüzden belirli bütçelerde bu ürünler iyi olmaz diye sık sık belirtiyorum ve imkan varsa bütçe yükseltilsin diyorum.