🔥İndirim TCL 55 İnç Akıllı TV 55t8c 4k Qled 144hz (2025) 29.699 TL

ben 2018 de samsung 49nu7100 almıştım 4 sene sonra ledler yandı samsung o zamanlar bir tv parası masraf çıkardı bende bursada bilinen bir televizyoncuya 10 da 1 i fiyatına değiştirtmiştim
Bir yandan OLEDin teknolojisi geregi omrunden bahsedilirken LCDlerin (Mini- LED, LED, CCFL vs ) led omrunun konusulduguna, model sayfalairnda veya kullanim kilavuzlarinda yazildigina denk gelmedim. Hele sizin durum gibi garanti bittiginde kazigi cakmaya calisiyorlar..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Loewe adli butik bir marka vardi, mini-ledleri yok sanirim ama butik fiyatiyla parca kalitesini TVlerine yansitiyor olabilir.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Şu oled alma yanar tayfaya da miniledin yıkılmaz olduğunu göstermek için şu iki fotoğrafı atayım qn90b Samsung miniled tv garanti bittikten 6 ay sonra DSE oluştu
kesin bir bilgim yok ama tvlerin yasal kullanım ömrü 10 yıl diye biliyorum beyaz eşyalarda filanda değişiyor bu üretim hatasıysa thh üzerinden gizli ayıplı ürün olarak talep oluşturabiliyodun sanki detaylarını araştır derim çok bilgim yok malesef ama böyle bişey var diye biliyorum

Geri