Yeni Ddr5 PC Toplama Tavsiyeleri

ddr5 16x2

80+
Reaksiyon skoru
6
benım suanki bilgesayarda 5700x3d 8x4 ram 3200mhz b450 gamingx gigabyte anakart, xigmatek cockpit 700w kasa, asus rog strix rx 5700xt 8gb oc, 240 gb ssd corsair mp510, hdd seagate 1tb(port bozuk galiba okumuyo hdd yi) bunu satıp kendime yeni DDR 5 sistem almak istiyom ucuz yollu x3d işlemcili bi setup önerin dayınıza. hadi alla emanet

Iyi guzelde Butce'ni belirtmeden nasil topliyalim ?

Ayrica tum paracalar sifir mi istiyon yoksa 2.el de olur mu ?

Ayrica Ne icin kullanican sadece gunluk kullanim + oyun ise AMD'den gideriz yok Yapay zeka,Canli yayin,Render gibi seylerse Nvidia'dan gideriz

Butce sadece kasa butcesi mi yoksa kasa , monitor , klavye , kulaklik ,mouse vs. her sey dahil mi ?

butceni bilmiyorum ama X3D istiyorsan herhalde iyidir butcen eger butcen iyiyse beyaz veya siyah sistem veya iste guzel gozuken bir sistem mi yoksa performans agirlikli bir sistem mi istiyon

vs.. gibi bir cok soru var yani hadi X3D topla dersen burasi karman corman olur 😅

5700x3d 8x4gb ram Gayet iyi ddr5 e Geçmen için bir sebep göremiyorum
Sadece ekran kartı değişsende on numara olur

Bide bütçe ne hiçbir bilgi yok

Dayı sen canlı-canlı Otobüs simulatörü oynuyorsun sanırım. Pc`yi napıcan? 😁

Bu arada Azerbaycandan selamlar. Kendimde şöförüm, sizde çok videolar görüyorum başkası önünü kesip kavgaya tutuşursa aldırma bırak gitsin yoluna.:peepokalp:

Iyi guzelde Butce'ni belirtmeden nasil topliyalim ?

Ayrica tum paracalar sifir mi istiyon yoksa 2.el de olur mu ?

Ayrica Ne icin kullanican sadece gunluk kullanim + oyun ise AMD'den gideriz yok Yapay zeka,Canli yayin,Render gibi seylerse Nvidia'dan gideriz

Butce sadece kasa butcesi mi yoksa kasa , monitor , klavye , kulaklik ,mouse vs. her sey dahil mi ?

butceni bilmiyorum ama X3D istiyorsan herhalde iyidir butcen eger butcen iyiyse beyaz veya siyah sistem veya iste guzel gozuken bir sistem mi yoksa performans agirlikli bir sistem mi istiyon

vs.. gibi bir cok soru var yani hadi X3D topla dersen burasi karman corman olur 😅
2. el de olur tabi yegenim, bütçede 20bin 25 bin civarı belirttigim parçaları satacam üstüne bunu koyarım monitör var klavye mouse var. sadece kasa yegenım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5700x3d 8x4gb ram Gayet iyi ddr5 e Geçmen için bir sebep göremiyorum
Sadece ekran kartı değişsende on numara olur

Bide bütçe ne hiçbir bilgi yok
yazdıklarım üstüne 20-25 bin

Bu arada Azerbaycandan selamlar. Kendimde şöförüm, sizde çok videolar görüyorum başkası önünü kesip kavgaya tutuşursa aldırma bırak gitsin yoluna.:peepokalp:
eve gelince sıkılıyom gülüm, hanım kaveye gıtmeye ızın vermıyo bende evde takılıyom ;)

aleykümselam yegenim azerbaycana cok cok selamlar, kavga mavga benı baglamaz yasım geçmıs zaten :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,410
Üyeler
201,200
Son üye
Lekinger26

Geri