samet5561
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
benim üzerime tam oldu yıkandıktan sonrada çok bir çekme olmadıkanka kalıp nasıl oldu yıkandıktan sonra? çok mu bol yoksa iyi mi
benim üzerime tam oldu yıkandıktan sonrada çok bir çekme olmadıkanka kalıp nasıl oldu yıkandıktan sonra? çok mu bol yoksa iyi mi
Hangi serinin siyahı hocam 3 farklı çeşit var?80 kilo üstü XL alıp geçsin arkadaşlar her sayfada dedimSiyah en iyi kumaşa sahip diğerleri de iyi de siyah ayrı bir iyi.
Evet arkadaşlar gri rengi geldi ve aldımben neon pembeyi ne yapayım boşa gidecek umurumda değil almam renk değiştirme açılmazsa tişört fln
daha önce konuşmuştuk sanırım. Siyah ürünlerde genel olarak hatalı üretilmiş gibi boydan kısa olma sorunu var. Bu yüzden sordum başka bu sorunu yaşayan var mı diye.80 kilo üstü XL alıp geçsin arkadaşlar her sayfada dedimSiyah en iyi kumaşa sahip diğerleri de iyi de siyah ayrı bir iyi.
large182 boy ve 75 kg için Large mi yoksa medium mu arkadaşlar?
Teşekkürlerlarge
Çanta hediye olmuyor bende, neden?
Şuan baktımda sanırım anladığım kadarıyla bir ürünün stoğu bittiğinde manuel olarak verilicek hediyeyi kendileri belriliyor fakat şuan hafta sonu diye ve ayrıca açık bej renginin stoğu bittiği için yeni hediye ürünü seçebilicek biri yok ve bu nedenle şuanlık hediye vermiyor.