❌İndirim Bitti! Algida 400/200 İndirim (Migros Hemen)

Tesekkurler haber veren arkadasa
Mıgros tam evımın karsısında oldugu ıcın devamlı GEL AL yapıyorum.
bende farklı farklı sıparıslerle aldım baya bi

2-3 seferki indirimlerden alıyorum. Cart doreler güzel fakat bizim dolaptan mıdır bilmem harmur gibi oluyor 1 hafta sonra. Derin dondurucuyua atınca da buzlu oluyor :D. Keyifler de aynı şekilde kaymak gibi erimişti buzlukta. Yalnız maraş 200tl olan çok lezettli. 3 tane bugün ondan aldım. Diğerlerinden almam artık.
evet çok garip bi yapısı var. birkaç kaşıktan sonra ağızda yağlı bi his bırakıyoooooo çok kötü
Böyle vanilyalı kaymaklı sert dondurmalar nedense çok iyi oluyor bu algida ve çoğu marketlerin dondurması böyle değil
bimde bile var çok güzel. bol sütlü dondurmalar iyice yaygınlaştı güzel oldu

Geçen ki kampanyadan nogger ve yeni magnumdan aldım, hani bunlara dondurma veya sütlü buz demeye bile bin şahit ister. Hele magnumun o külahını sıksan 1 kilo yağ çıkar, tadı da eh işte. Yahudi firmaları yine şaşırtmadı hem kalitesiz hem pahalı ürün satıyorlar her zaman. Sağlığınızı geçtim bu kadar kalitesiz ürün çıkarıp da maliyetinin 10 katına satan unilever adlı yahudi firmasının ürünlerini almanızı önermem. Bunun boykotla alakası da yok.. Her şeyin en kalitesizine muhtaçmışız gibi. Bunlar zenginleştikçe daha kaliteli ürün sunmak yerine daha kalitesizini yapıyorlar, ülker falan da aynı halt

Geri