🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k Mouse 1999 TL

Malzeme kalityesi nasıl abi, sürekli elimizde duruyor. Bu marka hiç kullanmadım performansı gayet ok görünüyor ama malzeme kalitesi de önemli, deneyen var mı
güzel malzeme kalitesi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirim kodu var mı ayrıca 1999tl olduğu için kargo ücreti çıkıyor mu
1786204114835.webp

WELCOME3 kod
1786204219925.webp

8000 hz şart değil ise atk a9 plus öneririm

800 mah batarya var 3950 Ultra sensör
bu fare donuyo diyolardı factos mudur

8000 hz şart değil ise atk a9 plus öneririm

800 mah batarya var 3950 Ultra sensör

800 mAh dışında çok bir olayı yok. O bataryayı bana taksan bende o kadar batarya saati veririm. M3 V2 switch, encoder, MCU ve skatez olarak daha iyi. Sadece biraz büyük eller için uygun.

evet bu benim aldığım mouse'un görseli. Attığınız site ekran görüntüsünde "alpha mühendisliği..." yazıyorken, hemen üstünde de paw 3395 yazıyor (2.4 ghz kablosuz/USB kablolu çift mod görselinin sağ tarafında) . Biraz daha araştırıyım da baktım ki sorun teşkil edecek şekilde kullanım sunacak bana, o zaman siparişimi iptal edeyim. V7MA'dan senelerdir memnun olduğum için ve programına hakim olduğum için farklı programa sahip, dahili hafızası olmayan bir fareye geçmeyi de hiç istemiyorum. Cevaplarınız için ayrıca teşekkür ederim.
Dahili hafıza bu farelerde de var. Ayrıca 3395 Ultra'da yok. Dediğim gibi makro kullanıyorsanız kullanılır, kullanmıyorsanız Çinli fareler daha iyi. Hem daha hafifler hem switch, mcu ve sensör tarafında daha iyi ürünler tercih ediyorlar.

Bir de 8K farelerdeki en gereksiz şey belirteyim. Çoğu oyun 1K Hz üstünü desteklemiyor, ayrıca 1K Hz üstü farenin masaüstünde akması hariç öyle fark edilen bir şey de değil. Gereksiz CPU da tüketiyor. Uygun fiyatlı fare arayan birinin, doğal olarak son seviye bir sistemi olmuyor. O yüzden Hz'in de bir önemi kalmıyor. Ama genel olarak RGB ekipman seviyesinde bir şey Hz. Reklam olarak kullanılıyor. Klavye, fare ve gamepadlerde 1K Hz oyunlar için gayet yeterli.

800 mAh dışında çok bir olayı yok. O bataryayı bana taksan bende o kadar batarya saati veririm. M3 V2 switch, encoder, MCU ve skatez olarak daha iyi. Sadece biraz büyük eller için uygun.
3950 sensörü var batarya dışında bir olayı yok demek saçma bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu fare donuyo diyolardı factos mudur
Arkadaşımda eski sürümü var 3395 versiyonu onda bir problem yok bendede atk a9 ultra paw3950 sensör var bir problem yaşamadım

Merak ettiğim tepe sensör 8k hz ve dongle olaan mouse 2k ya satılırken 5k ya satılan mouselar ne sunuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,462
Üyeler
200,939
Son üye
farukk..

Geri