drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 3,225
kb884l bu fiyatlara alınmaz bence daha ucuza satıldı 1200-1300 civarına almıştım howl75 denedim ama pek sevmedim benManyetik olarak Ulugames Howl75'i var. Kablosuz ve ses yalıtımlı olarak da diğer üç ürün var.
![]()
Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye
Howl 75 Manyetik Switch (Hall Effect) Klavye Türkçe Yazılım 8000Hz Polling Rate / 128K Scan Rate 0,005mm Hassasiyet Side print PBT keycapler ve güney yönde konumlandırılmış RGB ledler White Jade Manyetik 100 Milyon Ömürlü Switchler Hot Swap / Aynı anda farklı manyetik switch kullanımını...ulugames.com.tr
![]()
Havit Gamenote KB884L Pro Hot-Swap Kablosuz Gaming Mekanik Klavye - Tft Ekranlı, 3 Modlu,(BT/2.4G/Kablolu) - Fiyatı, Yorumları
Gamenote KB884L Pro Hot-Swap Kablosuz Gaming Mekanik Klavye - Tft Ekranlı, 3 Modlu,(BT/2.4G/Kablolu) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Ben çevre birimlerinde klavyeye çok harcamaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Manyetik klavye basım süresi ayarlamaktan dolayı konforlu ve biraz da olsa oyunlarda A-D vb. yaparken avantaj sağlıyor. Ama kablosuz olsun istiyorsan diğer ürünler de alınabilir. Aula F87 PRO çok tercih edilen iyi bir ürün. KB884L PRO ise 884L'nin ses yalıtımlı versiyonu ve tuşları ışık geçiriyor diye ekledim. MageGee benzer yalıtım özelliklerini ise ₺1600 veriyor diye bıraktım. Karar burada tamamen sizin.