Kulaklık , Mouse , Klavye Önerisi

Manyetik olarak Ulugames Howl75'i var. Kablosuz ve ses yalıtımlı olarak da diğer üç ürün var.

Ben çevre birimlerinde klavyeye çok harcamaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Manyetik klavye basım süresi ayarlamaktan dolayı konforlu ve biraz da olsa oyunlarda A-D vb. yaparken avantaj sağlıyor. Ama kablosuz olsun istiyorsan diğer ürünler de alınabilir. Aula F87 PRO çok tercih edilen iyi bir ürün. KB884L PRO ise 884L'nin ses yalıtımlı versiyonu ve tuşları ışık geçiriyor diye ekledim. MageGee benzer yalıtım özelliklerini ise ₺1600 veriyor diye bıraktım. Karar burada tamamen sizin.
kb884l bu fiyatlara alınmaz bence daha ucuza satıldı 1200-1300 civarına almıştım howl75 denedim ama pek sevmedim ben

kb884l bu fiyatlara alınmaz bence daha ucuza satıldı 1200-1300 civarına almıştım howl75 denedim ama pek sevmedim ben
PRO modeli düz değil, ses yalıtımı ve kablosuz özelliği var. Tuşları ışık geçiriyor diye bıraktım. Kullanıcı hangisini istiyorsa alsın.

Bu arada Havit KB884L ₺1300-1500 satıp, bu PRO'yu da ₺1800-2100 arasına satsa Aula F87 parası çıkmayanlar için iyi alternatif olur. Hatta bu modelin switch seçeneklerini de artırsa güzel olabilir. Bu aralıkta tuşları ışık geçiren, kablosuz çok klavye yok.

Howl75 konusunda benim de fikrim yok, manyetik isterse alınabilir. Ben de KB904L var manyetik ucuz olduğundan kasa ve keycaps sesleri belli oluyor. Ama manyetik switch sağladığı basım süresi avantajından dolayı konforlu geliyor bana.

neden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler daha iyisi nasip olsun

A9 plus şuanda listedeki pro nun tam olark artısı ne anlamadım kablosuz 8k verebiliyo sanırım o ama bataryası daha az gördüm
8k bence çok gereksiz hocam hiç gerek yok

Manyetik olarak Ulugames Howl75'i var. Kablosuz ve ses yalıtımlı olarak da diğer üç ürün var.

Ben çevre birimlerinde klavyeye çok harcamaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Manyetik klavye basım süresi ayarlamaktan dolayı konforlu ve biraz da olsa oyunlarda A-D vb. yaparken avantaj sağlıyor. Ama kablosuz olsun istiyorsan diğer ürünler de alınabilir. Aula F87 PRO çok tercih edilen iyi bir ürün. KB884L PRO ise 884L'nin ses yalıtımlı versiyonu ve tuşları ışık geçiriyor diye ekledim. MageGee benzer yalıtım özelliklerini ise ₺1600 veriyor diye bıraktım. Karar burada tamamen sizin.
Ulugames Howl75 hoşuma gittide çok fazla secenek var kafayı yicem :D

8k bence çok gereksiz hocam hiç gerek yok
yani aradım bi özellik değil genel olarak çok rekabetçi de oynamam

Son düzenleme:
Ulugames Howl75 hoşuma gittide çok fazla secenek var kafayı yicem :D

yani aradım bi özellik değil genel olarak çok rekabetçi de oynamam
rekabetçilerde de gerek yok hocam esporcular bile 8k kullanmıyor işlemciye gereksiz yük yani

H2015 pro yerine başka alternatif bakabilirsin, boğukluk var kulaklıkta. Ve ses kasarken de yanlış yerden duyabiliyorsun. Kulaklık için bütçeyi artırmaya çalış. İncelemesini yapmıştım ama bi bakabilirsin yine de alcaksan

H2015 pro yerine başka alternatif bakabilirsin, boğukluk var kulaklıkta. Ve ses kasarken de yanlış yerden duyabiliyorsun. Kulaklık için bütçeyi artırmaya çalış. İncelemesini yapmıştım ama bi bakabilirsin yine de alcaksan
genel olarak 7.1 kötü birde EQ ayarı yapmak gerekiyormuş , ben 7.1 kullanmıyorum arada oyun arada film dizi takılıcam 1950 tl ye geldi bana cazip duruyor

Son düzenleme:
rekabetçilerde de gerek yok hocam esporcular bile 8k kullanmıyor işlemciye gereksiz yük yani
ben artık düşünmüyorum hocam yük dü oydu buydu o kadar para verdim Çalışsın :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Geri