Sinema Bileti Aldım Qr Acılmıyor

Reaksiyon skoru
37
Paribu cineverse den internet üzerinden 2 adet bilet aldım mailime biletiniz alındı diye posta geldi ama referans no ve bilet no yu girince e arsiv fatura acılmıyor yarın sabaha kız arkadasımla gidicem ortada kalmak istemiyorum sorun olur mu bu
IMG_4487.webp

Paribu cineverse den internet üzerinden 2 adet bilet aldım mailime biletiniz alındı diye posta geldi ama referans no ve bilet no yu girince e arsiv fatura acılmıyor yarın sabaha kız arkadasımla gidicem ortada kalmak istemiyorum sorun olur mu bu Alıntıyı görüntüle
referans no ile geçebilmen lazım biz öyle geçtik geçen spider-man filminde

Faturanıza ulaşamıyormuşsunuz. Belki de henüz yüklememiş olabilirler.

Referans ve bilet no geldiyse sorun olacağını sanmam ama yine de firmanın destek bölümüne ulaşın hocam içiniz rahat etsin.

earşivle alakası ne hocam fatura için o

Giriyom acılmıyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gidince bisi gostermiyozmu bilmediğimden soruyom
Hayır, onu demedim. Referans no ile sinema salonuna girebilmen lazım QR illa lazım değil. Girişte sorarsın.

Sana mesaj geldiyse sorun yok hocam QR gereksiz bir şey zaten sadece mesaja bakıyolar yalandan

Giriyom acılmıyo

Gidince bisi gostermiyozmu bilmediğimden soruyom
Bu sene 2 kez gittim herhangi bir şey göstermedim hiç, kapıdan girdim öylece.

Paribu cineverse den internet üzerinden 2 adet bilet aldım mailime biletiniz alındı diye posta geldi ama referans no ve bilet no yu girince e arsiv fatura acılmıyor yarın sabaha kız arkadasımla gidicem ortada kalmak istemiyorum sorun olur mu bu Alıntıyı görüntüle
Fatura hizmet alınmadan kesilmez, filme gittikten sonra keserler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,105
Üyeler
201,923
Son üye
myphysically
Geri