B badou 80+ Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 104 Reaksiyon skoru 14 Cumartesi, 15:11 #1 Bütçe 4500 Merhaba 4500tl bütçem var mouse bakıyorum. Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. Atk A9 Air+ almayı düşünüyorum. Önerilerinize açığım.
Merhaba 4500tl bütçem var mouse bakıyorum. Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. Atk A9 Air+ almayı düşünüyorum. Önerilerinize açığım.
SyFox 80+ Gold Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 5,881 Reaksiyon skoru 2,074 Cumartesi, 22:23 #2 İkinci el zowie modelleri
darktower 80+ Silver Katılım 17 Eylül 2025 Mesajlar 3,438 En İyi Cevap 5 Reaksiyon skoru 1,156 Pazar, 05:04 #3 Bu da alınabilir. Ergonomik ve turuncu rengi bayağı güzel. Özellikleri de yakın. VGN Dragonfly Y2 Master Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse VGN Dragonfly Y2 Master Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet! meyergaming.com Wraith de keşke sitesine, telefondan çekilen büyük fotoğraflar ile yüklenmeyen şöyle tablolar ayarlasa. Özellikleri bir arada görmek çok iyi oluyor.
Bu da alınabilir. Ergonomik ve turuncu rengi bayağı güzel. Özellikleri de yakın. VGN Dragonfly Y2 Master Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse VGN Dragonfly Y2 Master Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet! meyergaming.com Wraith de keşke sitesine, telefondan çekilen büyük fotoğraflar ile yüklenmeyen şöyle tablolar ayarlasa. Özellikleri bir arada görmek çok iyi oluyor.