❌İndirim Bitti! Vatan LG 65 İnç Miniled TV + Ses Sistemi 52.699₺

Sen çok takılma bana cevap yazma AI'a sor. Bir de attığım tabloya bak falan yazmış sanki tabloyu kendi yapmış, derlemiş gibi ahahaha nasıl bir şekilsiniz ya...
CSOT HVA Panel gibi bir gerçek var yalnız yapay zekaya sorma ihtiyacım yok :)

1786226562376.webp

@Tayfunns hocam sana detaylarını aktarır .

CSOT HVA Panel gibi bir gerçek var yalnız yapay zekaya sorma ihtiyacım yok :)

@Tayfunns hocam sana detaylarını aktarır .
Ben kendim TCL'e hakimim merak etme çokça önerdik kendim de Iffalcon kullanıyorum da senin yapay zeka karşılaştırma atman çok komik sadece. Haklıysan da haksız oluyorsun gülünç duruma düşme AI'a sorarak.

Ben kendim TCL'e hakimim merak etme çokça önerdik kendim de Iffalcon kullanıyorum da senin yapay zeka karşılaştırma atman çok komik sadece. Haklıysan da haksız oluyorsun gülünç duruma düşme AI'a sorarak.
Ben Sadece detaylı bir tablo ile daha anlaşılır olsun diye attım .

AI'a monitör kulaklık PC genel olarak hiç bir şey kıyaslatma kardeşlim webden kağıt üstü veri bakarak böyle bir şey anlayamazsın bir de atmış buraya bir şey kanıtlar gibi :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TCL'de kaç? 200 küsür olması lazım. Bundan az değildir diye düşünüyorum.
Orta üst fiyat olarak buna yakın modelinde 2048 Karartma Ve 2600 nit tepe parlaklık var LG bu seviyede olsa oraya kocaman yazardı eminim.

90K civarlarına kadar 55-65 inç kralı açık ara Tcl, çok televizyon baktık çok inceledik. 65C6K ve 65C7L dışına çıkmak mantıklı değil bence.

Orta üst fiyat olarak buna yakın modelinde 2048 Karartma Ve 2600 nit tepe parlaklık var LG bu seviyede olsa oraya kocaman yazardı eminim.
Bu LG cidden saçma bu konularda. Yav internetten kendim bakıyorum bilgi yok yapay zekaya yazıyorum o zaten bilmiyor halüsinasyon görüyor. Ya bunların MiniLed diye sattığı başka bir TV de var 42K ya, şimdi onun bundan farkı ne hiçbir veri bulamadım ya ciddi ciddi. Hatta cihazda klasik LG nin IPS paneli mi var yoksa VA mı var o bile açıkça yazılmamış benim anladığım kadarıyla. Neye göre yorum yapacağım ki şimdi bu TV ye 😀

Bu LG cidden saçma bu konularda. Yav internetten kendim bakıyorum bilgi yok yapay zekaya yazıyorum o zaten bilmiyor halüsinasyon görüyor. Ya bunların MiniLed diye sattığı başka bir TV de var 42K ya, şimdi onun bundan farkı ne hiçbir veri bulamadım ya ciddi ciddi. Hatta cihazda klasik LG nin IPS paneli mi var yoksa VA mı var o bile açıkça yazılmamış benim anladığım kadarıyla. Neye göre yorum yapacağım ki şimdi bu TV ye 😀
konudaki model edge lit. yüzüne bile bakılmaz. alcak olan adam sırf lg logosunu görüp iyidir diye alır. yoksa alınacak bir tarafı yok yani

konudaki model edge lit. yüzüne bile bakılmaz. alcak olan adam sırf lg logosunu görüp iyidir diye alır. yoksa alınacak bir tarafı yok yani
Ona MiniLed de denmez o zaman düz Qled gibi bir şey. İyi de o zaman 42K olanda daha ne eksik olabilir ki en dip seviyesi bu değil mi zaten 😀

65 inç veya üzeri, 80 bin TL bandında hangi TV yi önerirsiniz ? OLED uzun vade de sorun çıkaracagını düşündüğüm için almak istemiyorum

Dostlarım indirim bitti ama bilgilendirmiş olayım gelecekte bakacaklar için. B6A güncel modeli, önceki yıllarda çıkan QNED81 serisine kıyasla kenardan aydınlatmalı değilmiş ve bölgesel karartması bulunuyormuş. VRR 60hz e kadar. 120 hz motion boost bulunuyor.
1000172722.webp

Geri