Ders Çalismak İçin Tablet Önerisi

bende tablet bakıyorum da ipad air m4 alınır mı kullanan var mı

Selamlar ders calismak için tablet alacagim max butce 20 bin lenovo yoga tab snapdragon 8 gen 3 var iyi midir? kalem işlemci ekran çok önemli

20k bütçeyle yapabileceğin en iyi şey honor magicpad 2 nin stoklara girmesini beklemek olur. Girdiğinde 20k dan mı girer bilemem ama ben gireceğini düşünüyorum o civarlara.

Onun haricinde s9 alamazsın çünkü 128gb lık modeli bile 23k civarı, 128gb uzun vadede kesinlikle yetersiz olur artık en az 256gb lık cihazlar almalısın. s10 fe falan diyecek olsak daha iyi alternatifleri var ama sırf ders çalışacaksan s10 fe de bakabilirsin

Lenovo işletim sisteminden dolayı güven vermiyor.

Xiaomi mini alma bence gelecekte neden bu kadar küçük bir tablet aldım diye sorgulayabilirsin. Pad 7 veya Pad 8 e bakabilirsin.

Onun haricinde Honor'un Pad v9 ve pad 10 modellerine de bakabilirsin

S11 128 gb 29k iken s9un 2. Eli nasıl pahalı
23k hocam 2.eli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

20k bütçeyle yapabileceğin en iyi şey honor magicpad 2 nin stoklara girmesini beklemek olur. Girdiğinde 20k dan mı girer bilemem ama ben gireceğini düşünüyorum o civarlara.

Onun haricinde s9 alamazsın çünkü 128gb lık modeli bile 23k civarı, 128gb uzun vadede kesinlikle yetersiz olur artık en az 256gb lık cihazlar almalısın. s10 fe falan diyecek olsak daha iyi alternatifleri var ama sırf ders çalışacaksan s10 fe de bakabilirsin

Xiaomi mini alma bence gelecekte neden bu kadar küçük bir tablet aldım diye sorgulayabilirsin. Pad 7 veya Pad 8 e bakabilirsin.

Lenovo veya honor v9 alacagim

Huawei mate pad 11.5 2025 kullanan var mı google servislerinde sorun yaşarmıyım
Şu videoyu izle aklında soru işareti kalmaz
Huawei sevdiğim bir marka da adamların TR de 1 tane reklamsız incelemesi yok herkes işbirliği çekiyor, sadece ürünü övüyor bu arkadaş en azından kötü özelliklerini de saymış

Gelmez honor 2 hafta önce 5 den az stoklu kalemsiz klavyesiz 23k ya sattı daha da satmadı
Zaten tablet eskidi üstüne pad 4 almayı mantıksız kılan bir tabletti gelme şansı neredeyse yok beklemek yapacağı en kotu şey olur
Yoksa ben de onu önerirdim versatili yoktu o fiyata
Bu fiyata başta yazdığım gibi ya Honor v9 ya da Huawei 11,5s 11,5 al burada yazılan diğer modellerin kalemleri güzel değil sen ders için alacağım yazmışsın
Samsung anca 30 Lara çıkarsan olur ki ders çalışmak için o bütçeye cikmana gerek yok

Son düzenleme:
Şu videoyu izle aklında soru işareti kalmaz
Huawei sevdiğim bir marka da adamların TR de 1 tane reklamsız incelemesi yok herkes işbirliği çekiyor, sadece ürünü övüyor bu arkadaş en azından kötü özelliklerini de saymış

Gelmez honor 2 hafta önce 5 den az stoklu kalemsiz klavyesiz 23k ya sattı daha da satmadı
Zaten tablet eskidi üstüne pad 4 almayı mantıksız kılan bir tabletti gelme şansı neredeyse yok beklemek yapacağı en kotu şey olur
Yoksa ben de onu önerirdim versatili yoktu o fiyata
Bu fiyata başta yazdığım gibi ya Honor v9 ya da Huawei 11,5s 11,5 al burada yazılan diğer modellerin kalemleri güzel değil sen ders için alacağım yazmışsın
Samsung anca 30 Lara çıkarsan olur ki ders çalışmak için o bütçeye cikmana gerek yok
Lenovoya güzel diyorlar ama

ikinci el temiz mi pad 7 10 11 bulabilirsiniz garantili temiz kalemde 3 e satılıyo en fp boyle

mi pad 7 kullanıyom ayrıca fiyatına gore iyi ,
ipad almayın ders için illa istiyosanız air bakın

Lenovoya güzel diyorlar ama
Ders çalışacağım demişsin not uygulamasi ve kalemleri o kadar iyi değil bu fiyat bandında
Yani yapacağın en iyi şey almadan önce bir teknoloji mağazasına gidip hepsini denemek olur kalemleri kullanmana izin veriyorlar zaten
Ben çizim de yapan biri olarak söylüyorum not ve çizim için Apple Huawei Samsung alınmalı bu fiyat bandında en uygunu Huawei

Son düzenleme:
hocam onada çok para çekiyorlar

hocam kitaplar gerçekten pahalı zaten kitaplarım var 345 allstar 345 kendi kitapları 3d orjinal hepsi var ben sadece ekstra için arada oyunda oynarım 1 2 saat işlemci biraz önemli ondan normalde iyi tablettir tabii ki önerdiğiniz

s8 neden kötü?
Ben şuan tft giriyorum a11+ ile sıkıntısını görmedim pubg hiç deneyimlemedim bu cihazda ama youtubeda testleri vs. Vardı ben almak için araştırırken görmüştüm 11 inçlik hos bir tablet ve evet malesef feci pahalı kitaplar fiziksel istersen artık fotokopi şart gibi

Ben şuan tft giriyorum a11+ ile sıkıntısını görmedim pubg hiç deneyimlemedim bu cihazda ama youtubeda testleri vs. Vardı ben almak için araştırırken görmüştüm 11 inçlik hos bir tablet ve evet malesef feci pahalı kitaplar fiziksel istersen artık fotokopi şart gibi
500tl her kitapa verisrsem sıkıntı gerçi çok kitabada ihtiyacım yok

Beyler önüme instada şöyle bı tablet çıktı yanında hediyesi fln da var onun dışında 2k da kupon var ama hiç incelemesini fln bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,465
Üyeler
200,941
Son üye
OTEGRA

Geri