Gene Üçüncüyüz (Mizah Amaçlıdır)

Era.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
354
Daha lig başlamadan gene üçüncüyüz. :hoba:

1786271717083.webp

Amed Neden 2nci Küfür de edemiyorum ki

Superligde olmaları suç zaten

Kardeşim bu tür yapılar zaten İsrail tarafından fonlanıyor. Bir anda kuruldular biranda süper lige çıktılar. Böyle bişey mümkün olabilir mi?

Kardeşim bu tür yapılar zaten İsrail tarafından fonlanıyor. Bir anda kuruldular biranda süper lige çıktılar. Böyle bişey mümkün olabilir mi?
aynı manifest ve crush grubu gibi manifestin netflix belgeselini ceken şirketin sahibi yahudi

Şu İsrail'in tuzağına kanan PKK'ya inanan ve destek veren Kürt kardeşlerime üzülüyorum. Tek amaçları İran, Irak, Türkiye ve Suriye gibi bölgede kuvvetli olan dört müslüman bölgeyi parçalamak. Böylece amaçladıkları Büyük Ortadoğu Projesine daha çabuk ulaşacaklar. O gün geldiği gibi bölgede ki Irak, Türk, İran ve Suriyelileri İsraill askerleri bombaladıkları zaman şu anda dünyada Filistin'e yaptıklarını bize yapacaklar. Paramparça olan bu büyük dört bölgede PKK destekçisi Kürt kardeşlerim barınbileceklerini sanıyorlar.

Ya durun ben mizah amaçlı konu açtım konu nerelere geldi. Nerde kalmıştık gene üçüncüyüz ya bak sen su işe :hoba:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,278
Üyeler
201,165
Son üye
murat16181

Geri