Ekran Kartı Az Watt Çekiyor Yardımcı Olur Musunuz?

Düzelmezse tek çare ekran kartına bios atmak ama o da riskli bir işlem. Anakart biosu ve chipset driver'ı da güncelleyin bu arada güncel değilse

GPU driver dışındaki tüm driverları doğru kurduğuna emin misin? Driver kurulumlarını nasıl yapmıştın?

2k yapmama rağmen aynı sorunları yaşamaya devam ettim kartın güç çekmekte veya başka bir sorunu olduğunu düşünmüyorum zaten. Furmark testinde tam güç çekmesinden düzgün çalıştığı belli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan bi önceki driverları yüklüyorum geri dönüş sağlıyacağım
Tamamdır msi center menter onları hep kaldır

Kusura bakmayın tamamen benim salaklığımmış. Anakartta en üstteki hızlı olan PCIE slotu yerine alttaki PCIE slotuna takmışım ekran kartını. Çözüm bu olabilir mi diye ekran kartını bi üstteki slota bağlıyacağım aynı sorunu yaşıyan biri olursa diye buraya yazıyorum. Kendimden utanıyorum şuan böyle bir mallık yaptığımdan dolayı.

Kusura bakmayın tamamen benim salaklığımmış. Anakartta en üstteki hızlı olan PCIE slotu yerine alttaki PCIE slotuna takmışım ekran kartını. Çözüm bu olabilir mi diye ekran kartını bi üstteki slota bağlıyacağım aynı sorunu yaşıyan biri olursa diye buraya yazıyorum. Kendimden utanıyorum şuan böyle bir mallık yaptığımdan dolayı.
😡😡

Tamam sorun çözülür genelde alttaki x8 falan olur kartın üsteki x16 ya takılmalı

Tekrardan uğraşan ve yardim etmeye calisan herkese tesekkur ederim ve zamaninizi harcadigim icinde ozur dilerim

Geri