Tamamdır msi center menter onları hep kaldır2k yapmama rağmen aynı sorunları yaşamaya devam ettim kartın güç çekmekte veya başka bir sorunu olduğunu düşünmüyorum zaten. Furmark testinde tam güç çekmesinden düzgün çalıştığı belli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şuan bi önceki driverları yüklüyorum geri dönüş sağlıyacağım
Manuel şekilde kurulması daha sağlıklı olurMSI Center uygulaması üzerinden live update ile sürücüler kuruldu.
Kusura bakmayın tamamen benim salaklığımmış. Anakartta en üstteki hızlı olan PCIE slotu yerine alttaki PCIE slotuna takmışım ekran kartını. Çözüm bu olabilir mi diye ekran kartını bi üstteki slota bağlıyacağım aynı sorunu yaşıyan biri olursa diye buraya yazıyorum. Kendimden utanıyorum şuan böyle bir mallık yaptığımdan dolayı.
Tamam sorun çözülür genelde alttaki x8 falan olur kartın üsteki x16 ya takılmalıKusura bakmayın tamamen benim salaklığımmış. Anakartta en üstteki hızlı olan PCIE slotu yerine alttaki PCIE slotuna takmışım ekran kartını. Çözüm bu olabilir mi diye ekran kartını bi üstteki slota bağlıyacağım aynı sorunu yaşıyan biri olursa diye buraya yazıyorum. Kendimden utanıyorum şuan böyle bir mallık yaptığımdan dolayı.