5000 TL Monitör Önerisi

CimpheR0D

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
5000
Daha önce benzer bir konu açmıştım. O konuda AOC 24G4HRE önerilmişti. Ancak maalesef monitörün fiyatı şu anda artmış ve mevcut bütçemi aşmış durumda. Şu an için 24-27 inç aralığında bir monitör arıyorum. Tercihen IPS panel olması benim için iyi olur. Ayrıca 1 ms veya daha düşük tepki süresine sahip olması tercih sebebim.

Bütçem şu an yaklaşık 5.000 TL civarında. Eğer bu fiyat bandındaki monitörlerin genel olarak alınmaya değmeyeceğini veya kısa vadede pişman edebilecek seçenekler olduğunu düşünüyorsanız, bütçemi 7.000-8.000 TL seviyelerine kadar çıkarmayı düşünebilirim. Ancak biriktirdiğim paranın üzerine ekleme yapmam gerekeceği için bu durumda biraz daha beklemem gerekecek. Bu nedenle öncelikli tercihim 5.000 TL civarında alınabilecek, fiyat/performans açısından mantıklı bir monitör bulmak olur. Fakat bu bütçede gerçekten tavsiye edilebilecek bir seçenek olmadığını düşünüyorsanız, 7.000-8.000 TL bandındaki alternatiflere de açığım.

Ek olarak, HP Victus 15 kullanıyorum. Monitörü büyük ihtimalle bir çoklayıcı/hub üzerinden bağlayacağım. Bunun monitör seçiminde veya görüntü aktarımında önemli bir etkisi olup olmadığından emin değilim. Eğer önemli bir detay ise, buna da dikkat ederek öneride bulunabilirseniz çok sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,193
Üyeler
202,220
Son üye
nwxo43
Geri