Ps5 Bağlamak İçin Monitör Önerisi

ThEnoxzy53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
228
hocalarım merhaba şuan sistemim var ancak ps5 aldım 4k oynamak istiyorum monitör almayı düşünüyorum yada tv alacağım tam karar veremedim max 15 civarı olacak şekilde sanırım monitör anca alırım zaten genel olarak fifa gta ve psin kendi oyunları god of war spiderman tarzı oyunlar oynuyorum ne önerirsiniz
tv önerileriniz varsa bütçe artabilir 25 civarına kadar

hocam ps5 4k oynatamıyor ki
Destekliyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunlar olabilir 1. attığım dual modu var 4k ve FHD

pcde kullanmak istediğimde 2k olarak kaç hz destekler hocam siz kullanıyor musunuz

peki hocam televizyon ne önerirsin zaten 4k 60 hz bile bana yeter tv alsam bu fiyatlara veya biraz üstüne daha mantıklı olur mu diye düşünüyorum ancak monitörü pcde kullanma avantajıda var kararsız kaldım

Son düzenleme:
pcde kullanmak istediğimde 2k olarak kaç hz destekler hocam siz kullanıyor musunuz

peki hocam televizyon ne önerirsin zaten 4k 60 hz bile bana yeter tv alsam bu fiyatlara veya biraz üstüne daha mantıklı olur mu diye düşünüyorum ancak monitörü pcde kullanma avantajıda var kararsız kaldım
Ben aktif olarak PC kullandığım için monitör aldım ama 4k gibi bir tercih de bulunmadım 2k aldım DUAL değil benimki bir şey diyemiyorum maalesef.

Geri