🔥İndirim Shark Flexbreeze Portatif Fan 6199 TL

palermo

80+
Reaksiyon skoru
35
Düştüğü en dip fiyat.

shark1000 kodu ile sepette düşüyor.

1000027160.webp

aldım ama kullanan var mı? değer mi fiyatına? odada klima var sigara içerken hava hızlı sirküle olsun diye alıyorum. hava temizleyiciler çok pahalı.

aldım ama kullanan var mı? değer mi fiyatına? odada klima var sigara içerken hava hızlı sirküle olsun diye alıyorum. hava temizleyiciler çok pahalı.
bu paraya hepa filtreli hava temizleyici yok mu ben mi yanlış biliyorum? yanlışım varsa düzeltin

bu paraya hepa filtreli hava temizleyici yok mu ben mi yanlış biliyorum? yanlışım varsa düzeltin
hepa filtre dert değil var tabi de koku temizleme konusunda çok zayıflar. iyi bir makine için baya bayılmak gerekiyor. yani ben öyle araştırmıştım alternatif önerilere açığım

bence pahalı segmentte hemde satışın çok zayıfladığı bir ürün gamı olduğunuda unutmayın. yani daha çok indirim yiyebilir satılmazsa

bu ürün bataryalı heryerde çalışıyor onuda hesaba katın

bataryalı ürün almayın bataryası bitince elinizde kalır veya bi daha bi ton para verirsiniz fişe takmalı alın 2 yılda bir bakımını yapıp 5 yıl 10 yıl kullanın

bataryalı ürün almayın bataryası bitince elinizde kalır veya bi daha bi ton para verirsiniz fişe takmalı alın 2 yılda bir bakımını yapıp 5 yıl 10 yıl kullanın
bataryası ölürse fişte kullanırsın

biraz daha koysan portatif klima alırsın zaten bunu en verimli şekli belki şömine falan önüne koyarsan ev daha hızlı ısınır

bataryası ölürse fişte kullanırsın
tabii ki öyle de kullanabilirsin ancak laptop bataryaları gibi fişe takılıp sıkıntısız kullanabileceğin kaliteli bataryalar içermiyor bu ürünler şişme yapabilir yanma yapabilir batarya verimsizleşeceği için pervaneler zayıf dönebilir

tabii ki öyle de kullanabilirsin ancak laptop bataryaları gibi fişe takılıp sıkıntısız kullanabileceğin kaliteli bataryalar içermiyor bu ürünler şişme yapabilir yanma yapabilir batarya verimsizleşeceği için pervaneler zayıf dönebilir
ninja nın kalitesiz batarya ile ürün sunacağını zannetmiyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,206
Üyeler
201,141
Son üye
Myqx

Geri