GokteUcanBaluk
80+
- Reaksiyon skoru
- 44
Bu arada dimming zone çok değil blooming olası alırken aklınızda bulunsun.
Aynen anlamadım ben de adamın 4060lı sistemi varsa bu adama 19bine OLED al diyorlar. Tamam da kardeş o monitör 2K benim ekran kartı 4060 8gb onu napıcaz deyince beyin error veriyorBu fiyata zaten 300hz ips'ler vardı bir kaç ay önce şimdi onlar 8 9 bandında takılıyor, şahsen ben olsam bunu alırdım, 1080p falan diyenler için bu 25 inç piksel yoğunluğu berbat falan değil ve herkes hikayeli oyun oynamıyor arkadaşlar, e tabi bide sistem olayı var 60 serisi olan adama ille de 1440p al demek saçmalık.
Arkadaş incelemesinde 179euroya aldığını, amazonun ise 199euroya sattığını söylemiş.Bu monitörün harika bir siyah başarımı var.Öyleki olede yakın deneyim sunuyor.Üstelik dc sayısıda düşük.Ama TCL çok iyi optimize etmiş.Kutudan çıkan renk kalibrasyonuda iyi.Ufak bir ayarla mükemmeli yakalıyorsun.Alınır mı peki? Alınmaz fiyatı pahalı.Bir üst modeli 25p2a pro olsa alınırdı.Çünkü o 2k ve aynı boyutta.Bu model için redditteki kullanıcı güzel incelemiş ona bakıp siz karar verin.
4060 lı sistem kullanan adamın nasıl monitöre ayıracak 10k parası var bununla gpu nyatırımı yapması lazım değil mi zatenSilah mı zoru ney
En kral IPS panele 1tl vermem bu günden sonra. 20bin civarına OLED alamayan, bütçesi 8 10bin olan adam ne alsın 4060lı sistemi için 1080p monitör sen söyle alalım kral.
Mantık arama.4060 lı sistem kullanan adamın nasıl monitöre ayıracak 10k parası var bununla gpu nyatırımı yapması lazım değil mi zaten![]()
Faceit 10lvl değilsen alınmaz. Bunun 2k olan modeline bak ya da OLED bak.Alınır mı sizce bütçeyi arttırlıp oled' e mi geçilir