Max 6 Bin TL Oyuncu Monitör Önerisi ?

Niklaus75

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
6000
Selamalar max bütçem 6k üstüne çıkamam oyuncu monitörü arıyorum uzun ömürlü beni üzmeyecek ghosting ve ışık süzmesi gibi durumlar yaşatmayacak monitör arıyorum eğerki bu tarz modelleri kullanan ya da deneyimleyen arkadaşlar yardım ederse çok iyi olur

Ekran kartınız nedir?

Memnunmusunuz hocam ghosting ışık süzmesi ya da ölü piksel var mı bide renklerinden memnunmusunuz
Bendeki pivot versiyonu deil bir farkıda yok herhalde itopyadan almıştım ghosting çok az var kafaya takmicak derecede ölü piksel fln yok ışık süzmesi hiç denemedim bazıları sadece ips glow var diyorlar (DP kablom olmadığı için 180hzde kullanırken testleri yapmıstım 200hzde belki çok daha iyi olur

Bendeki pivot versiyonu deil bir farkıda yok herhalde itopyadan almıştım ghosting çok az var kafaya takmicak derecede ölü piksel fln yok ışık süzmesi hiç denemedim bazıları sadece ips glow var diyorlar (DP kablom olmadığı için 180hzde kullanırken testleri yapmıstım 200hzde belki çok daha iyi olur

hocam bide sonunda a kodu olan model var bunların farkı nedir bide ghosting çok kafaya takmayın dediniz ama içimde şüphe oldu

A olan model 240hz ghosting yok demek yanlıs olur az var desem daha iyi olur anlatmak istediğim farketmezsin öyle söyleyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,380
Üyeler
201,194
Son üye
feanor99

Geri