Sıfırdan Sistem Almak mı Güncellemek mi

Reaksiyon skoru
0
Herkese iyi günler. Artık oyun oynarken aldığım performans yeterli gelmiyor ben de sistemimi güncellemek veya sıfırdan toplamak arasında kaldım. Sistem bilgilerim şöyle:
Gtx 1660 Super
i5 10400F
600W psu
8x2 ddr4 ram
B460M-A Pro
500ssd

çoğunlukla cs2 valorant benzeri oyunlar oynuyorum. arada rdr2 gta5 gibi hikayeli oyunlarda da canımı sıkmayacak şekilde bilgisayarım olsun istiyorum. Ekran kartını yükseltsem sadece işimi görür mü yoksa işlemci ve ram tarafına da yükseltme yapmam gerekir mi? Eğer çoğu şeyi yükseltmem gerekecekse sıfırdan toplamak daha mı mantıklı olur? Şimdiden teşekkürler.

Herkese iyi günler. Artık oyun oynarken aldığım performans yeterli gelmiyor ben de sistemimi güncellemek veya sıfırdan toplamak arasında kaldım. Sistem bilgilerim şöyle:
Gtx 1660 Super
i5 10400F
600W psu
8x2 ddr4 ram
B460M-A Pro
500ssd

çoğunlukla cs2 valorant benzeri oyunlar oynuyorum. arada rdr2 gta5 gibi hikayeli oyunlarda da canımı sıkmayacak şekilde bilgisayarım olsun istiyorum. Ekran kartını yükseltsem sadece işimi görür mü yoksa işlemci ve ram tarafına da yükseltme yapmam gerekir mi? Eğer çoğu şeyi yükseltmem gerekecekse sıfırdan toplamak daha mı mantıklı olur? Şimdiden teşekkürler.
bütçene göre her şey değişir hocam şuan sistem + paran kaç tl yanşi şuan elinde kac k var yoksa hiç mi yok

Son düzenleme:
Bütçen varsa 0dan almak daha mantıklı olur

bütçene göre her şey değişir hocam şuan sistem + paran kaç tl yanşi şuan elinde kac k var yoksş hiçö yojkmnusıfır
Bütçen varsa 0dan almak daha mantıklı olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçene göre her şey değişir hocam şuan sistem + paran kaç tl yanşi şuan elinde kac k var yoksş hiçö yojkmnu
Sıfır toplarsam elimdeki sistem duracak 40-50kya çıkabilirim eğer sistemi güncelleyeceksem 20-30k

knk bişey yazmamışsın niye cvp lıon bütçen kaç kral

Sıfır toplarsam elimdeki sistem duracak 40-50kya çıkabilirim eğer sistemi güncelleyeceksem 20-30k
sıfırda toplama güncellemede sat toplam 65k paran olucak 65 k mis gibi 2. el toplarsn hacım

senşn kasanın depğer 15k altına verme 15k ya alıcı %100 bulursun

Geri