🔥İndirim Asus Prıme Z890m-Plus Wıfı Intel Z890 Soket 5.729 TL

5400den sonra tekrar güzel bir indirim yemiş. intelciler için yenir fırsat

Bunu yanına bir işlemci koysak 7500f sistem ile yarışacak hangi işlemci kullanmak lazım. Bize her türlü AMD den pahalıya patlar gibi. AMD nin TDP si düşük başlangıç anakartları ile kullanılıyor. Yanılıyor muyum?

Bunu yanına bir işlemci koysak 7500f sistem ile yarışacak hangi işlemci kullanmak lazım. Bize her türlü AMD den pahalıya patlar gibi. AMD nin TDP si düşük başlangıç anakartları ile kullanılıyor. Yanılıyor muyum?
Yok, Intel daha ucuza geliyor. Adamlar Cuma günleri gaming gecesin'de 16k'ya 270K Plus satıyor. Sana oyunlarda ve iş kullanımında 4-5 sene işlemciyi unutturacak bir işlemci. Bununla birlikte geliyor 22 23 bine.

Bu anakartı aldım, bu fiyata iyi bir alım oldu sanırım ama kararsızım. Mini sistem topluyorum mAtx destekli, hangi işlemciyle f/p iyi olur ? Selefi olacak amd daha mı iyi olur ondan emin değilim, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

245k 245kf daha az bütçe varsa 235 veya 225 f/p olur.en iyisi 270k plus ama fiyat performans dışına cıkarsın

Bu anakartı aldım, bu fiyata iyi bir alım oldu sanırım ama kararsızım. Mini sistem topluyorum mAtx destekli, hangi işlemciyle f/p iyi olur ? Selefi olacak amd daha mı iyi olur ondan emin değilim, bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
250k plus iyi olur bütçeni aşmıyorsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,174
Üyeler
202,213
Son üye
zepwax
Geri