❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

Klavyeyi verseler müthiş olurdu da yurtdışında 31000 TL'ye denk geliyor Türkiye'de en az 40000 TL'yi bulurdu fiyatı THH'ye başvursak bile reddedilir

yine iyi paranızda iade edildi işte yani bana gelse üzerine az daha ekler başka mouse alırdım güzelim fırsat kaçtı

Gerçi bu sıralar çok fazla fiyatlandırma hatası oluyor düşünüyorumda popüler pc sitelerini sürekli izleyip fiyatlandırma hatalarını otomatik olarak yakalayan bildiren ve tek tuşla otomatik satın alan bir yazılım aracı mı yapsam 🤔

650 dolar msrp nasıl göndersin king
asusla anlaşma + marketing bütçesinden halledebilirdi stok o kadar yoktur dersen onu da alım sırasına göre gönderebilirdi. 1 yıl James Donkey vermesin bütçesi çıkar :D

yine iyi paranızda iade edildi işte yani bana gelse üzerine az daha ekler başka mouse alırdım güzelim fırsat kaçtı

Gerçi bu sıralar çok fazla fiyatlandırma hatası oluyor düşünüyorumda popüler pc sitelerini sürekli izleyip fiyatlandırma hatalarını otomatik olarak yakalayan bildiren ve tek tuşla otomatik satın alan bir yazılım aracı mı yapsam 🤔
İnsanlar bu fiyata ürün mü olur tabii iptal olacak diyorlar ama firmalar da çok masum değil bence. Siteye insan çekiyorlar herhalde bu şekilde. Sadece İncehesap'ta olmuyor bu durum, diğer sitelerde de oluyor.

İncehesap'a baktığımda diğer büyük sitelere kıyasla arasında 500 belki 1000 TL'den fazla fiyat var indirim dışında bir şey alınacak gibi değil, insan çekmeye çalışıyorlar.

Son düzenleme:
Geri