Xbox Series X Neden Stoklarda Yok?

sbfr

80+
Reaksiyon skoru
0
Xbox series s sahibiyim ve series x'e geçmeyi düşündüm fakat hiçbir mağazada stokta yok. Türkiye dışında Bulgaristan ve Yunanistan'da da stoklarda yoktu, sadece series s var. Artık series x avrupada satılmıyor mu?

Evet. Artık sadece Amerika'da satılıyor. Avrupa'da abonelik ve aksesuar satıyorlar.

xbox = pcbox, özel oyun yok, sene 2026 pilli kol, en son satıştayken fiyatları ps5 ile yarışıyodu hatta daha pahalıydı nerdeyse, o şekildede tutunamayınca bidaha kimse getirmedi heralde

1 sene sonra yeni konsollar çıkacak çünkü bunun satışını yapmalarının anlamı yok artık.

2. elden bulunabiliyordu 20 bin civarına ama ne kadar mantıklı bilmiyorum.

Xbox series s sahibiyim ve series x'e geçmeyi düşündüm fakat hiçbir mağazada stokta yok. Türkiye dışında Bulgaristan ve Yunanistan'da da stoklarda yoktu, sadece series s var. Artık series x avrupada satılmıyor mu?
Artık amerikada satılıyor sadece bide series X almanı önermem çünki game pass 800tl birde oyun yok bende vardı game pass zammından sonra sattım bence ps5 slim al

Artık amerikada satılıyor sadece bide series X almanı önermem çünki game pass 800tl birde oyun yok bende vardı game pass zammından sonra sattım bence ps5 slim al
gamepassteki oyunlar ps5 deki aboneliğe göre daha iyi neye göre karar verdin buna :D

Geri