🔥İndirim LG Sh5a 4.1 Kanal Ev Sinema Sistemi - 6.720 TL

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
718
En yakın rakibi Samsung Hw-b650f modeli fakat aralarında 2K civarı bir fiyat farkı var. LG modelinin tek eksisi soundbar ve bass ünitesi kablolu şekilde bağlanıyor. Yani subwoofer konumunu farklı yere yerleştiremiyorsunuz. Bunun dışında fiyatı gayet iyi. İhtiyacı olanlar değerlendirebili
IMG-3301774234471620525.webp

Kullanan bilen var mı? Tavsiye eder misiniz.

Kullanan bilen var mı? Tavsiye eder misiniz.
S40T kullanıyorum. Bugün kapının önüne çıktım apartmanda. Kapıyı kapattım. Net duyuluyordu. Ses seviyesi 27, bas kısık, ai pro eq ayarında. Bugüne kadar şikayet gelmemesi mucize dedim. 25’e düşürdüm 😁bunda yerleşik eq ayarı daha fazla. Bence sub kablolu olması da daha iyi. 1.5mt olsa kablo, yeterli. Çift taraftan soketliyse daha iyi.

bende lg c1 55 inç var. bu tarz bi sisteme ne açıdan ihtiyaç duyuyoruz. binada ses seviyesini çok açmadan sinema efekti alabilmek mümkün müdür :D

çünkü tv sesini bile fazla açamıyorum

Samsung indirim bekliyorum buda fiyat olarak cezbediyor 1-2 haftadır ya sabir

bende lg c1 55 inç var. bu tarz bi sisteme ne açıdan ihtiyaç duyuyoruz. binada ses seviyesini çok açmadan sinema efekti alabilmek mümkün müdür :D

çünkü tv sesini bile fazla açamıyorum
Samsung 55MU9000 tv var bende. Sesi yeterli değildi. 20 seviyeye getirince zonklama yapıyordu aksiyon sahnelerinde vs. Alt modeli S40T ile 25 seviyede temiz bir ses alıyorum. Sinema salonlarındaki, ayaklarının dibine kadar gelen bası, o kadar olmasa da veriyor, filmin içine çekiyor insanı. Kısacası benim amacım aksiyon sahnelerindeki zonklamadan kurtulup temiz bir ses elde etmekti. Bugüne kadar boşuna sabretmişim.

samsung b650 kullanıyorum. alırken lg nin bu modellerini de araştırdım. samsung modellerinde konuşma ve tiz sesler için önde ek hoparlör mevcut. bu sayede sesi çok açmadan ve etrafı rahatsız etmeden özellikle gece daha verimli çalışıyor. lg modeli incelediğim kadarıyla daha bass karakterdeydi. müzik dinlerken iyi olabilir ancak alt seslerde ve konuşma seslerinde kullanıcıyı üzebilir. alacak arkadaşların bilgisine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,861
Üyeler
201,336
Son üye
aslan351
Geri