Yardım Siyah Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Markanın trdeki distribütörleri bunlar diye biliyorum o yüzden. İdcoolingi bi tek bunlar getiriyor. 467 tane yorum yapılmış soğutucuya zaten

Edit: 185₺ kargo ücreti varmış. Sal sal alma 😄 yukarda attığın termalrightı kargo dahil bul al. Kafayı yemişler. Sanki kurumsal firma değilde bakkalcı hüseyin amcadan ürün alıyoruzda kargo ücretini karşılayamıyolar. Bak bak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alma alma
Harbi vazgeçtim ya burst assasin'i alıcam bütçeyi arttırıp yorumlara baktım koyu gri'nin siyahtan farkı yok gibi.

Normalde Thermalright Burst Assassin 120 SE alıcaktım fakat fiyatı arttı ve siyah rengi bütçeyi aşıyor. Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerir misiniz (daha önce konu açtım fakat planlar değişti)
bakıra zam geldi hocam'adamalr senelerdir aynı fiyattan sattı normaldir zamlanması ve şu zamanlarda %50 zam oranlarından tekrar payını alacak.bence ileriye dönük bir şey alın ki ilerde tekrar değiştir al olmasın.

knk f/p olarak Thermalright markası çok iyi 2 sene önce aldım vede 60 derecelerde olan işlemcim 40 derecelere düştü boşta çok memnun ediyo açık söyliyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,416
Üyeler
201,202
Son üye
xlyra

Geri