75k Ya 2. El Sistem Buldum Alınır mı

2-3 haftadır kovalıyorum 2. el bütçem 75.000tl ama yani arkadaş birinin ya rami berbat olur birinin ekran kartı zayıf olur kullanımımın %80 i fps oyunları odaklı olacak iki elim bağlı bekliyorum bana şunu şunu kesinlikte yap diyebileceğiniz şeyıer var mı açıkçası ilk sistemimde olacak pek bir tecrübem yok ve sabırsızlık da var ayriyetten 😅
hocam tavsiyem size istedeğiniz parçaları tek tek almak en azından daha rahat pazarlık yaparsınız hemde istediğiniz gibi bi bilgisayar alırsnız uğraşamam pek anlamıyorumda derseniz o bütçe varsa 0a yönelmek daha mantıklı

peki bir şey soracağım 75.000 TL'ye beni fps oyunlarında çok nadirende olsa 2 kda takılmalı bir sistem kuramaz mıyım 500 ün altına düşmesin mesela valorantta
2k çok yüksek deilki Takılırsın tabikide

Valorant Cs gibi oyunlar için 7500f Yeterli Zaten
Valorantda 400-450 Alabilirsin
Csde 300-360 Arası Alırsın

Ekran kartıda 9070xt Seç iyi oyunlarda
2k ak o zaman 75k Bulur zaten

sıfırdada istediğim şeyler 90ın altına inmiyor taksitte sadece bonus ve kuveyt seçeneğim var

parça parça ikinci el toplamak çok daha avantajlı oluyormuş onu keşfettim şimdi 0 a yakın ürünleri baya uyguna getirme şansım var hocam onu kovalamaya karar verdim herkese çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için hayırlı günler dilerim
Asla bu kim alışveriş yapmıyalım yanlışlıkla sıfırı bile okadar etmez

Hatta dostum Sen al bu pc yi Özelleştir Taş gibi 2k ultra grafik Her oyunu da oynarsın
Fps oyunlarındada akarsın

Ekler

• IMG_6805.webp
    IMG_6805.webp
    116.4 KB · Hit: 9
Geri