Öneri 60-65 Bin TL'ye Mühendislik İçin Rahat Laptop Önerisi ?

dedigim gibi zaten 4 yil su gibi akiyor hatta boyle macbook windows hali olsa arm mimarili direkt alirim su an imkan olsa .
muhendislikte bence ince ve guclu islemcili bir sey alin gpu ortalama bile olsa sorun olmuyor ama genelde cpu daha fazla arti getiriyor . bizim sektorde mesela sanal makineleri calistiriyorlardi otomasyon uygulamalarini acmak ve denemek icin
Hocam hangi sektördeydiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef öyle bütçeniz 71K falan olsa şu an 5070 R7 350 işlemcili Omen 17 önerirdim ama şu an 65K altında hiçbir düzgün Omen 16/17 laptop bulamadım. 3-5 gün önce öneri isteseydiniz Omen 17 R7 350 5060 vardı 60K'ya onun da fiyatı artmış.
Hocam fiyatlar aldı başını gidiyor. Mantıklı bir şey kalmadı. Paramızla rezil oluyoruz

Şu an arkadaşin attıgi Asus tuf a baya ısındım diyebilirim.pil ömrü de beni çok tatmin etti

Bunu tavsiye ederim. İndirim döneminde bayağı düşmüştü o sıralarda alsaydınız keşke. Fiyatı şu an bir tık yüksek sayılır. 4070li victustan iyidir.
.

Öncelikle bu linke bak:
Ryzen 7 260 diğerinden hızlı.
Acer ekranı daha iyi ve problemsiz. 5060 daha güncel ve acer full güçte çalıştırır ekran kartlarını watt olarak.
Gözün kapalı Acer alabilirsin.

Öncelikle bu linke bak:
Acer ekranı daha iyi ve problemsiz. 5060 daha güncel ve acer full güçte çalıştırır ekran kartlarını watt olarak.
Sağ olun hocam. Ama yukarıdaki Asus tufa daha çok ısındım siz de bakarsanız iyi midir

Öncelikle bu linke bak:
GPU 85W ve Adaptörü 135W olan acerı gözün kapalı elemen lazım.

Şu an arkadaşin attıgi Asus tuf a baya ısındım diyebilirim.pil ömrü de beni çok tatmin etti

.
Pilde 10-12 saat civarı götürdüğü söyleniyor ki muhtemelen doğrudur. Daha önce 7735hs li asus tuf kullanmıştım 8 saat kadar gidiyordu pilde (tabii ki hafif işlerde webde gezinme falan).

Pilde 10-12 saat civarı götürdüğü söyleniyor ki muhtemelen doğrudur. Daha önce 7735hs li asus tuf kullanmıştım 8 saat kadar gidiyordu pilde (tabii ki hafif işlerde webde gezinme falan).
Evet ben de o civarlarda götürdüğünü duydum. Umarım ben alana kadar fiyatı daha da artmaz

Aynen kasa daha ince olduğundan gücü sınırlamış acer. Özür dileriz. Haklısınız ama victus al da diyemem doğrusu. yazık olur.

Hocam hangi sektördeydiniz

Hocam fiyatlar aldı başını gidiyor. Mantıklı bir şey kalmadı. Paramızla rezil oluyoruz
hocam eem oğrencisiyim daha 1 senem var da stajda gördüğüm bu

Geri