telefonun tamir oldumu hiç ayrıca kullandığın kablo ve adaptör ne markaiPhone 14 Pro telefonum gece iOS 26.6 güncellemesini yapmış ve sabah uyandığımda dokunmatiğim çalışmıyordu hard reset yaptım fakat çözüm olmadı sebebi ve çözümü için yardımcı olur musun
Telefonda ekran ve pil değişimi oldu kablo ve adaptör orjinaltelefonun tamir oldumu hiç ayrıca kullandığın kablo ve adaptör ne marka
ekran ve pil nerede ve ne marka ile değiştirdin hocamTelefonda ekran ve pil değişimi oldu kablo ve adaptör orjinal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Telefonda ekran ve pil değişimi oldu kablo ve adaptör orjinal
Get Mobil üzerinden satın aldım cihazı hocamekran ve pil nerede ve ne marka ile değiştirdin gey
bende ios 26.6 kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım bence cihazdan olabilir hocamGet Mobil üzerinden satın aldım cihazı hocam
Çözüm yolları ne olabilir hocamBence donanımsal bir şey var o telefonda. Bende aynı sürümü kullanıyorum bir hata yok.
Orijinal ekran taktırmakÇözüm yolları ne olabilir hocam
donanımsal bir sorun ise servise ya da güvenilir tamircilere göndermek.Çözüm yolları ne olabilir hocam
Hocam ekran orjinal sadece pil değişimi olmuşOrijinal ekran taktırmak
GetMobil üzerinde hala garantin varsa telefonunu oraya götürebilirsin. Troy gibi yetkili servislere gidersen senden para isterler çünkü cihazında izinsiz müdahale mevcut.Hocam ekran orjinal sadece pil değişimi olmuş