İki Monitör Arasında Kaldım Hangisi Alınır ?

Hayır hayır hayır kesinlikle hayır VA'dan uzak dur IPS olanı al

Ayrıca 260 Hertz düşünürsen bunu da alabilirsin 180 çok az kalıyor artık

Evnia modeller de çok ışık sızması var diyorlar

Evnia modeller de çok ışık sızması var diyorlar
Şuan Evnia kullanıyorum aksine en az ışık sızması Philips Evnia modellerinde oluyor kim demiş çok ışık sızması var diye? Her monitör modelinde ışık sızması olabiliyor biraz şans işi o. Hiçbir monitör ışık sızması asla yok diye garanti veremez. Öyle bir şey olursa iade edersin 14 gün iade süresi var.

usta bunun beyaz modeli vardı 3501 hali de bunun incelemesini bulamadım stand sorunum yok nbf80 var da bu attığın monitörün incelemesini bualamadım hiç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan Evnia kullanıyorum aksine en az ışık sızması Philips Evnia modellerinde oluyor kim demiş çok ışık sızması var diye? Her monitör modelinde ışık sızması olabiliyor biraz şans işi o. Hiçbir monitör ışık sızması asla yok diye garanti veremez. Öyle bir şey olursa iade edersin 14 gün iade süresi var.
evet amazonun iade politikası çok net ve sorunsuz iade alıyorlar diye biliyorum THUNDEROBOT ZQ27F260L bu monitör de aklımda vardı ama markaya güvenemedim incelemesi de yok

Bunun beyaz modelindeki yorumlara bak amazondan 2 yorumdan 1 i ışık sıkması diyor

monitor piyasa çok kötü ips va paneller almak kumar gibi iyi yorum da oluyor kötüsü de oled alayım desen en az 25k vermen lazım güzel bir sey icin

monitor piyasa çok kötü ips va paneller almak kumar gibi iyi yorum da oluyor kötüsü de oled alayım desen en az 25k vermen lazım güzel bir sey icin
10k fiyat bandında sizin öneriniz var mı hocam 2k profesyonel olarak fps oynamıyorum arada oynuyorum

En cok evnia modeller de gördüm bu ışık sızması olayını yorum olarak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10k fiyat bandında sizin öneriniz var mı hocam 2k profesyonel olarak fps oynamıyorum arada oynuyorum
27 inc istiyorsan çok marka var renk olarak beyaz istiyorsan sadece philips de var buyuk ekran istersen 32 inc samsung g5 var 10k ips

Bu konuda yazışmıştık.

Son düzenleme:

üstüne biraz daha verip pa modelini almak daha iyi.ben kullanıyorum.aoc gibi görüntü renk kalitesi var.video izlerken vs. maviler olsun,kırmızılar olsun,yeşiller olsun gerçek ten çok canlı ve kaliteli renkler.yalnız siyah ve beyazlar için philipsin eski modeline göre düşük kalmış monitör.ben de şu an philipsin 5500 modelide var.onda 350 nit 1200 kontrast.ve bu değerler internette yazı okurken dahi sayfalara siyah ve beyazı öyle veriyor ki tat alıyorsun.yani o parlaklık ve kontrastı bu pa modeline verselermiş hepsinden güzel olacakmış

Geri