❌İndirim Bitti! Akko Tac75 Manyetik Switch %75 Beyaz Klavye | 2768₺

Pardon hocam kusura bakmayın ilk başta yazmıyordu sepete ekleyince yazdı ben yeni kullanıcılara özel indirim sanmıştım kb.
Yok kusura bakmalık bi durum yok canını yerim niye öyle diyosun :D

Böyle yüksek hz olunca oyunlarda fps drop yapıyor diyorlar doğru mu
8000 hertz kullanmadığın sürece 1000 hertz'de kolay kolay fps drop yapmaz diye biliyorum

Şu sıralar aktif cs oynuyorum. 2 hafta önce Leobog Hi75c Pro ön siparişi vermiştim 17 ağustos sonrası yollucaklarmış. Onu iptal edip bunu yada kablosuz manyetik klavye alsam mı bilemedim.

Taş gibi klavye. Alınır.

atk rs7 air bekliyorum yoksa almıştım bu klavyeyi

Bu fiyata böyle bir markadan böyle bir klavye görmeyi beklemiyordum. Direkt yapıştırdım. Yurtdışı fiyatı bi ara 34 dolara düşmüş ama şuan 54 dolar yani aşağı yukarı 2600 liraya tekabül ediyor. Fiyat çok uygun. Normalde ülkemizde hep daha pahalı olur.

İdefix'ten almak isterseniz TROY kartlara özel 200₺ indirimle 2.768₺'ye geliyor.
İdefix'ten Türk Telekom'dan alacağınız 300₺ indirim koduyla almak isterseniz 2.668₺'ye geliyor.
Gaming Gen'den mağazadan teslim yoluyla almak isterseniz 2.759₺, evinize kargoyla almak isterseniz 2.908₺'ye geliyor.

Türk Telekom'dan İdefix'te geçerli 300₺ kod alma yöntemi: https://bireysel.turktelekom.com.tr/bi-dunya-firsat/idefix

Klavye incelemeleri:

Cok da büyük bir firsat değil gibi

PCB kalitesi muazzam ama onun dışında çok olayı olmayan bir klavye. Alınır mı? Alınır.

İndirim yok bence, iyi araştırmak lazım. Akko da artık çok kallavi ürünler çıkarmıyor ortalama veya ortalama altı. Niye en iyi marka muamelesi gördüğünü anlamadım

İndirim yok bence, iyi araştırmak lazım. Akko da artık çok kallavi ürünler çıkarmıyor ortalama veya ortalama altı. Niye en iyi marka muamelesi gördüğünü anlamadım
İndirim olduğunu söylemedim ki, fiyatının çok uygun olduğunu söyledim. Bu yüzden bana kalırsa fırsatlık bir durum. Çünkü ülkemizde böyle ürünler normalde hak ettiği fiyatın çok çok üstüne satılır. Ben de o yüzden paylaştım. İnsanlar 2200 TL'ye %60 manyetik switchli klavye görünce almak için kendini yırtıyordu birkaç ay önce. Çünkü ucuz ürünlere bile aşırı fazla kâr koyuyorlardı, dolayısıyla bir ürün normal fiyatına satıldığında insanlar direkt fırsat olarak görüp alıyordu. Benzer bir durum geçerli bu klavye için bence. Hatta ben MCHOSE markasını AKKO'ya kıyasla daha çok severim kalite nezdinde ancak o markanın en ucuz manyetik switch %75 klavyesi yanlış hatırlamıyorsam 4000 civarına çıktı şuan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,977
Üyeler
201,370
Son üye
FurkanOzden
Geri