B580 İçin 2k mı Fhd mi

kajuxd

80+
Reaksiyon skoru
17
B580 7800xd ikilisine sahibim 27 inç bir monitör almak istiyorum geneldede rekabetçi oyunlar oynuyordum geldi geldiğinde AAA oyunlar oynarım
bu videoya göre 2k mantıklı geldi 2k da hangi monitörleri önerirsiniz bütçem 10bin civarı fhd önerirseniz ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler

B580 7800xd ikilisine sahibim 27 inç bir monitör almak istiyorum geneldede rekabetçi oyunlar oynuyordum geldi geldiğinde AAA oyunlar oynarım
bu videoya göre 2k mantıklı geldi 2k da hangi monitörleri önerirsiniz bütçem 10bin civarı fhd önerirseniz ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler
2k al gerekirse xess dengeli modda vs kullanırsın o da sürekli gelişiyor zaten monitör sürekli yükseltilen bir şey değil almışken 1440p al

2K gitmez bu ekran kartına. Model önermeyeceğim ama 1080P kullan.
hocam videodaki değerler güzel bence neden böyle düşünüyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2k al gerekirse xess dengeli modda vs kullanırsın o da sürekli gelişiyor zaten monitör sürekli yükseltilen bir şey değil almışken 1440p al
hocam ktc hiç güven vermiyor ya bu forum olsun yeşil forum olsun çok şikayet vardı bilemedim

b580 2k için uygun bir kart deil vramında aldanma
ona bakarsan 3060 da 2k

2k kullanıyorum memnunum. En son çıkan oyunlarda biraz ciğeri yetmeyebilir ama XESS ile toparlıyor. illa 27 inç alacaksan zaten 1440p al gerekirse 1080p oynarsın oyunları.

2k kullanıyorum memnunum. En son çıkan oyunlarda biraz ciğeri yetmeyebilir ama XESS ile toparlıyor. illa 27 inç alacaksan zaten 1440p al gerekirse 1080p oynarsın oyunları.
Sadece XESS ile toparlayamaz bazı oyunlarda kalite modunda toplarlar
Diğer oyunların testinde Fg de var sıkıntı orda

Teknolojileri kullanmadan b580 2k kaldıramaz ondan bahsediyoruz ztn

b580 2k için uygun bir kart deil vramında aldanma
ona bakarsan 3060 da 2k
vramden aldanmıyorum hocam youtube testte gayet iyi sonuçlar veriyor

Sadece XESS ile toparlayamaz bazı oyunlarda kalite modunda toplarlar
Diğer oyunların testinde Fg de var sıkıntı orda

Teknolojileri kullanmadan b580 2k kaldıramaz ondan bahsediyoruz ztn
teknolojisiz zor evet

teknolojisiz zor evet
Diyelimki FHD aldım 27 inç iken pixel sayma muhabbeti olur mu 30 cm den falan bakıyorum

teknolojisiz zor evet
Yok Teknolojisiz Zor onu bi bil ve teknolojiyle gördüğün gibi 80fps filan Aaa oyunlarda alacaksan 2k monitör 144hz yi Geçmesin fazla para bayılma

Ama b580 Fiyat performans bayılıyorum kartı kötülemiyorum yani
Yinede 5060 almak Yerine b580 al 4060 ti dan bi tık güçsüz Çünkü kas gücü olarak
anca rtx 60 amd 10000 serisi filan güzel bir şey getirirlerse değişirsin ama değişmene gerek duymuyorum

Yok Teknolojisiz Zor onu bi bil ve teknolojiyle gördüğün gibi 80fps filan Aaa oyunlarda alacaksan 2k monitör 144hz yi Geçmesin fazla para bayılma

Ama b580 Fiyat performans bayılıyorum kartı kötülemiyorum yani
Yinede 5060 almak Yerine b580 al 4060 ti dan bi tık güçsüz Çünkü kas gücü olarak
anca rtx 60 amd 10000 serisi filan güzel bir şey getirirlerse değişirsin ama değişmene gerek duymuyorum
Zaten amacıma yönelik aldım hocam ben daha çok competitve oyuncusuyum yeri geldiğinde aaa oyunlarda iyi bir deneyim için almıştım 10kya 0 olarak aldım fiyat performans çok iyi geldi kafama. İleride değiştiriceğim diyede aldığım sistemde sadece ekran kartı değişime açık diğer parçaları uzun ömürlü seçtim

Zaten amacıma yönelik aldım hocam ben daha çok competitve oyuncusuyum yeri geldiğinde aaa oyunlarda iyi bir deneyim için almıştım 10kya 0 olarak aldım fiyat performans çok iyi geldi kafama. İleride değiştiriceğim diyede aldığım sistemde sadece ekran kartı değişime açık diğer parçaları uzun ömürlü seçtim
Zeki adamsın

Geri