Yardım iPhone 17 Şarj Sürekli Gidip Geliyor Yardım Edermisiniz !

arifgngr11

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
275
Bu sabah telefonu şarja taktım kahvaltı hazırlarım geldim sürekli telefon şarj oluyor bildirimi verip duruyor aynı adaptör aynı kablo başka telefonu şarj ediyor ama benim telefonumu şarj etmiyor. Android kablo ve adaptörü ile (markası belli değil) şarj oluyor telefon ama orijinal kutudan çıkan kablo ile şarj olmuyor. Adaptör bozuk değil kablo bozuk değil telefonum başka kabloyla da şarj oluyor ama niye böyle bir sıkıntı yaşanıyor anlamadım soket temiz telefonu alalı 6 7 ay oluyor daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmemişti.

Bu sabah telefonu şarja taktım kahvaltı hazırlarım geldim sürekli telefon şarj oluyor bildirimi verip duruyor aynı adaptör aynı kablo başka telefonu şarj ediyor ama benim telefonumu şarj etmiyor. Android kablo ve adaptörü ile (markası belli değil) şarj oluyor telefon ama orijinal kutudan çıkan kablo ile şarj olmuyor. Adaptör bozuk değil kablo bozuk değil telefonum başka kabloyla da şarj oluyor ama niye böyle bir sıkıntı yaşanıyor anlamadım soket temiz telefonu alalı 6 7 ay oluyor daha önce hiç böyle bir şey başıma gelmemişti.
benimde evde 11 vardı bir kere olmuştu sonra düzelmişti

Şarj soketine pislik gitme ihtimali var eğer çok tozlu bir ortamda duruyorsa telefon ondan olabilir benimde kasanın yanında şarj olduğu için mart 2026'da aldığım iph 15 soketi tozlanmış temizleyince düzeldi önceki samsung telefonumdada aynı sorun vardı

Şarj soketin bozulmuş olabilir aynısı başıma geldi 16 pro max cihazım elden ele hiç oldu gitti. Soketi değiştirsinler diye verdim 0.5 geniş açı kamersını bozdular sonra anakart arızası vs vs vs derken yd cihazını komik bir rakama okutup yeni cihaz aldım. O yüzden cihazın garantili ise direkt servise ver.

Geri