fenerlimühendis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,290
Visa kart ile 23.000₺
Bu tarz tırtıklı çöl sahnesine mesela ghosting yapıyor. Ama genel olarak aksiyon yarış kacış sahnelerinde vs ghostinge denk gelmedim ben.Hareketli sahnelerde titreme akıcılık sorunları var diye okumuştum.
Rahatsız ediyor mu hocam ben bir ara Philips mini LED almıştım adamlar hareket edince arkasından görüntü geliyordu bahsettiğiniz şey o muBu tarz tırtıklı çöl sahnesine mesela ghosting yapıyor. Ama genel olarak aksiyon yarış kacış sahnelerinde vs ghostinge denk gelmedim ben.
Alıntıyı görüntüle
O hareketin ismi ghosting hocam. Aralık ayından beri Futbol film dizi vs izledim ps5 ile oyunlar oynadım sadece çöl sahnelerinde böyle tırtıklı tepe sahnesi denk gelirse yaşanıyor. Yani 8 ayda max 2 kere yaşadım.Rahatsız ediyor mu hocam ben bir ara Philips mini LED almıştım adamlar hareket edince arkasından görüntü geliyordu bahsettiğiniz şey o mu
iFFALCON 55U85A 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google QD-MiniLED Dimming TVBu fiyata rakipsiz alınır
NextStar YE-55IDG11 55'' MiniLED TV
![]()
Televizyon dün kuruldu, herkesin görüntü kalitesi nasıl diye çok merak ettiği bir model olduğundan elimde bulunan SAMSUNG CRYSTAL LED modeli ile kıyaslamak istedim.
Kıyasın amacı marka hakkında kararsız kalıp Samsung, LG vs bilindik marka olsun onların kalitesi yeter diye düşünen ya da kararsız kalanlara yardımcı olmak için. Miniled de olsa marka NEXT ne derece iyidir diye düşünenler için.
Bahsettiğim özelliğe sahip TV fiyatları bu şekilde NEXT 55" TV ise miniled özelliği ile 19.500 TL.
Bu TV...
- Sake13
- Cevap: 21
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
İkisinin paneli neredeyse birebir aynı. 11 bin fazla verip bunu almaya hiç gerek yok.iFFALCON 55U85A 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google QD-MiniLED Dimming TV
33.149 TL'ye düşüyor tv alacaklara bunu tavsiye ederim
Alıntıyı görüntüle
Bu model daha iyi zaten ama arada %45 fiyat farkı var.iFFALCON 55U85A 55'' 139 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google QD-MiniLED Dimming TV
33.149 TL'ye düşüyor tv alacaklara bunu tavsiye ederim
Alıntıyı görüntüle
Ayarlardan sorun çözülüyor diye biliyorum kronik değilse,Bu tarz tırtıklı çöl sahnesine mesela ghosting yapıyor. Ama genel olarak aksiyon yarış kacış sahnelerinde vs ghostinge denk gelmedim ben.
Alıntıyı görüntüle