Tuf 5080 İndirim Ne Zaman?

Usf24

80+
Reaksiyon skoru
22
5080 toplayacağım ya prime yada TUF alacağımda TUF ne zaman indirime girer herkes indirimden TUF al diyor ama ne zaman gireceği belirsiz

5080 toplayacağım ya prime yada TUF alacağımda TUF ne zaman indirime girer herkes indirimden TUF al diyor ama ne zaman gireceği belirsiz
yarın gece incehesap gaming gecesini takip et özellikle colorful denk gelirse değerlendir bence tuf dan aşağı yanı yok

bence değil ilk 5 de falan kart
yarın gece incehesap gaming gecesini takip et özellikle colorful denk gelirse değerlendir bence tuf dan aşağı yanı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence değil ilk 5 de falan kart
Bütçe ve zevk meselesi tuf fazladan 10 15k vermek yerine colorful alırım şahsen ama bütçe vardır gider rog da alırsın kalite performans anlamında eşitler diye biliyorum .

Bütçe ve zevk meselesi tuf fazladan 10 15k vermek yerine colorful alırım şahsen ama bütçe vardır gider rog da alırsın kalite performans anlamında eşitler diye biliyorum .
aradaki fiyat farkına değimez aradaki fark. colorful cidden tepe modellerin peşinden giden bir kart

gaming gecesinde gene çok indirim yapmazlar hocam diye düşünüyorum

herhangi bir colorful igame gelirse çek direk özellikle vulcan direk rog astral dengi kart bir ara gelmişti gaming gecesinde çok stoğu olmuyo.

Geri