Pny RTX 5070 Ti Sıcaklık Değerleri

Yunusx

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar merhaba geçtiğimiz günlerde PNY RTX 5070 Ti modelini almıştım kart bugün elime geçti ve anladığım kadarı ile genel olarak hem sesli hem de sıcak çalışan bir kart bu konular hakkında pek bilgim olmadığı için sonuçları sizlerle paylaşıp görüşlerinizi almak istedim sizce bu kart kullanılır mı yoksa iade mi etmeliyim.

Ekler

• IMG_1384.webp
    IMG_1384.webp
    1.7 MB · Hit: 60
  • IMG_1383.webp
    IMG_1383.webp
    1.8 MB · Hit: 58
Arkadaşlar merhaba geçtiğimiz günlerde PNY RTX 5070 Ti modelini almıştım kart bugün elime geçti ve anladığım kadarı ile genel olarak hem sesli hem de sıcak çalışan bir kart bu konular hakkında pek bilgim olmadığı için sonuçları sizlerle paylaşıp görüşlerinizi almak istedim sizce bu kart kullanılır mı yoksa iade mi etmeliyim.
%77 fan hızında olmasına rağmen bir tık ısınmış ama kritik değer eşiğinde değil. İade edebiliyorsan edilebilir. Daha serin bir model bulunur.

%77 fan hızında olmasına rağmen bir tık ısınmış ama kritik değer eşiğinde değil. İade edebiliyorsan edilebilir. Daha serin bir model bulunur.
PALİT GAMİNGPRO-S modeli nasıldır sizce alırken arada kalmıştım fakat aldıktan birkaç hafta sonra fan tıkırtısı vs. gibi sorunlar yaşayan kişi sayısı hayli fazla görünüyor.

Colorful'un sff bir modeli vardı igame ultra ben onu aldım stres testine sokmadım fakat rust'ta vs 53 derece oluyor max. Çok hoşuma gitti bu durum.

Son düzenleme:
Colorful'un sff bir modeli vardı igame ultra ben onu aldım stres testine sormadım fakat rust'ta vs 53 derece oluyor max. Çok hoşuma gitti bu durum.
Aradım ama sff modeli bulamadım hocam fiyatları nasıldır kaça almıştın

Aradım ama sff modeli bulamadım hocam fiyatları nasıldır kaça almıştın
Tükendiler. Birisi eylüle kadar stok gelmeyecek demişti. Ben ay başında 58000'e aldım battle ax modelini alacaktım stoğu bitince bunu aldım. Gerek tasarımı gerek soğutması çok hoşuma gitti sff olmasına rağmen boşta 39 derece, yükte 53 derece gayet memnunum.

haklısın soğutması kötüymüş.3000 rpm de acayip ses yapar kart.buna rağmen 78 derece

Değişim talep etmeyi dene. Hiçbir model bu seviyelerde çalışmaz fabrika çıkışı.

Kasadaki hava akışı doğru olduğundan emin misin?

PALİT GAMİNGPRO-S modeli nasıldır sizce alırken arada kalmıştım fakat aldıktan birkaç hafta sonra fan tıkırtısı vs. gibi sorunlar yaşayan kişi sayısı hayli fazla görünüyor.
Dediğiniz ses büyük ihtimal bu. özellikle Palit ve Gainward kartlarda bu fan sesini yaşayan baya kişi var hocam, bende de gainward phoenix-s modeli var, benim kartta da videodaki gibi ses çıkıyor, sesin nedeniyle dual ball bearing fanlardan dolayı yapıyor diye biliyorum, ben bu sesi %33 sabit fan devrine sabitleyerek büyük ölçüde çözdüm, kulaklık ile zaten bu sesi duymazsınız bile.

haklısın soğutması kötüymüş.3000 rpm de acayip ses yapar kart.buna rağmen 78 derece
İade edeceğim sanırım pek içime sinmedi açıkçası.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değişim talep etmeyi dene. Hiçbir model bu seviyelerde çalışmaz fabrika çıkışı.
İade edip biraz daha beklemeyi ve farklı bir markaya yönelmeyi düşünüyorum hocam.

Kasadaki hava akışı doğru olduğundan

Hava akışında herhangi bir problem yok hocam
Kasadaki hava akışı doğru olduğundan emin misin?

Evet hocam hava akışında herhangi bir problem yok kontrol ettim.

Tükendiler. Birisi eylüle kadar stok gelmeyecek demişti. Ben ay başında 58000'e aldım battle ax modelini alacaktım stoğu bitince bunu aldım. Gerek tasarımı gerek soğutması çok hoşuma gitti sff olmasına rağmen boşta 39 derece, yükte 53 derece gayet memnunum.
İade edip bir süre beklemeyi düşünüyorum hocam umarım fiyatlar iyice uçmaz bu süreçte.

Son düzenleme:
İade edeceğim sanırım pek içime sinmedi açıkçası.

İade edip biraz daha beklemeyi ve farklı bir markaya yönelmeyi düşünüyorum hocam.

Hava akışında herhangi bir problem yok hocam

Evet hocam hava akışında herhangi bir problem yok kontrol ettim.

İade edip bir süre beklemeyi düşünüyorum hocam umarım fiyatlar iyice uçmaz bu süreçte.
Valla fiyatlara zam beklendiği bir gerçek. Ne olur bilemiyorum açıkçası.

O fan hızına o sıcaklık çok yüksek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,958
Üyeler
201,365
Son üye
keyast
Geri