ahmttunc
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,159
kendin toplayıverseydin ya çok zor değil be..77 Yalova, yeni taşındım zaten bilseydim buraları başıma gelmezdi böyle bi durum ya
kendin toplayıverseydin ya çok zor değil be..77 Yalova, yeni taşındım zaten bilseydim buraları başıma gelmezdi böyle bi durum ya
Hocam yaşadığım yerin ticaret odasına zaten bildirdim arayıp ek olarak CİMER‘e işletme hakkında bir yazı yazdım çünkü parayı IBAN gönderdim zaten dekont falan duruyor bilmiyorum artık ne olur yaşça benden büyük saygımı bozmuyorum ama devam ederse kalbini kırıcam büyük ihtimallePara mara verme akıllı olsun gerekirse polis ve jandarmayı bilgilendir..Ne fiş var ne tarife ne fatura kafasına göre adam düdüklüyor..Kaç lira vergi vermiş
seni yolunacak kaz olarak gördü. her tüyünü yolmak istiyorHocam yaşadığım yerin ticaret odasına zaten bildirdim arayıp ek olarak CİMER‘e işletme hakkında bir yazı yazdım çünkü parayı IBAN gönderdim zaten dekont falan duruyor bilmiyorum artık ne olur yaşça benden büyük saygımı bozmuyorum ama devam ederse kalbini kırıcam büyük ihtimalle
Ben sadece pubg oynamak isteyen bi gençtimseni yolunacak kaz olarak gördü. her tüyünü yolmak istiyor