🔥İndirim Gamepower Lyra 60m Siyah Rgb Tkl Blue Switch Kablolu Mekanik Klavye | 759 TL

Reaksiyon skoru
65
Red Switch

Blue Switch

pch 659 TL'ye paylaşmıştı indirim olduğunu düşünmüyorum

Ben çektim bi tane. Bu fiyata özellikleri güzel

- 60 milyon ömürlü Red / Blue Switch
- ABS Double Injection Keycap
- %100 anti-ghosting
- Çift kademeli ayak
- Makro ataması
- Yazılım ile özelleştirme desteği
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pch 659 TL'ye paylaşmıştı indirim olduğunu düşünmüyorum
Kankam bugün gene paylaşmış adam. Fiyatı hakikaten avantajlı

ossırada 1 ay önce gamepwoer manyetik klavyeli 999 alişim
Ossurada birkaç ay sonra tuşlarda basmama sorunu oluştuğunda klavye elinde kalınca senin surat

1786712051351.webp

Türkçe tuş dizilimi koymuslar, alınır bu paraya klavye sonuç itibariyle ile güzel 760tl daha ne olsun bütçesi olmayan fazla para vermek istemeyen için iyi herkesin bütçesi her ürüne yetmiyor, daha iyisini alabilen alıyor öğrenci adam için çokta güzel fiyat

Beyler ışık geçiren keycaps lazım sizce keycaps için alınırmi veya başka bu fiyata keycaps varmı keycapsi Atk A87pro ya takacam

beyler bişey sorucam ben 2020 yılında rampage kbr91 aldım, aktif olarak kullanıyorum bazen bilgisayar başında 10 saat bile geçirdiğim oluyo en kötü de 4 saat geçiriyorum günde. lol oynuyorum ve tuşlara sürekli basan sert basan lolde sinirlendiğimde tuşlara fenasal yüklenen birisiyim random falan atarım sürekli, ona rağmen bu klavyeye hiçbirşey olmuyor nasıl olabiliyo bu dünyanın en dayanıklı klavyesi falan mı,yeni klavyeye geçince ne önerebilirsiniz

Geri