Mac Satış ve Takas Değerlendirmesi

Reaksiyon skoru
2
Beyler öncelikle iyi akşamlar ,
Bir mac satın aldım aşağıda gördüğünüzü fakat kullanımı vs beni sarmadı(2-3 saat açıp bakmışımdır). satmayı düşünüyordum sarı sitede ilana koydum.Ve bir takas teklifi geldi.2. görseldeki şekli ile takas etmeli miyim zarar eder miyim değerli yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler şimdiden.
1786654609914.webp

2. GÖRSEL
1786654805045.webp

Bir mac satın aldım aşağıda gördüğünüzü fakat kullanımı vs beni sarmadı(2-3 saat açıp bakmışımdır). satmayı düşünüyordum sarı sitede ilana koydum.Ve bir takas teklifi geldi.2. görseldeki şekli ile takas etmeli miyim zarar eder miyim değerli yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler şimdiden.
Alıntıyı görüntüle
2. GÖRSEL
Alıntıyı görüntüle
3 saatte neyi kullanabildin de sarmadı? Ben 3 ayda anca öğrendim MacOS kullanmayı.

Soruya cevap verirsem ciddi zarar edersin.

3 saatte neyi kullanabildin de sarmadı? Ben 3 ayda anca öğrendim MacOS kullanmayı.

Soruya cevap verirsem ciddi zarar edersin.
teşekkür ederim. inan windows'a o kadar çok alışmışım ki sanki sıfırdan pc öğreniyormuşum gibi hissettim dedim bu ne ,direk kapattım .D

Alıntıyı görüntüle
2. GÖRSEL
Alıntıyı görüntüle
Bence takasa girme kesinlikle onun yerine kullanamadıysan satman daha iyi olur. Bu arada mac i neden almıştın ki merak ettim, masaüstüne geçeceksen pek taşınabilir cihazla işin yok sanırım?

Alıntıyı görüntüle
2. GÖRSEL
Alıntıyı görüntüle
iade et amazondan aldıysan

teşekkür ederim. inan windows'a o kadar çok alışmışım ki sanki sıfırdan pc öğreniyormuşum gibi hissettim dedim bu ne ,direk kapattım .D
Onu zarar etmemek için Mac almadan önce düşünseydin keşke, farklı bir işletim sistemi yani illaki bir alışma süreci oluyor.

Takasa girme, iade süren dolmadıysa iade dene o olmuyorsa en az zararla satmaya bak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynısını yaşadım zamanla alıştım şimdi windows bana XP gibi geliyor xD
Sağ tık yapmayı cihazı kullanmaya başladıktan 1 ay sonra biri göstermişti şok olmuştum öyle diyim benim bilgi düzeyini 😂

Şuan bir sorun yok gayet pratik kullanıyorum o ayrı.

Bence takasa girme kesinlikle onun yerine kullanamadıysan satman daha iyi olur. Bu arada mac i neden almıştın ki merak ettim, masaüstüne geçeceksen pek taşınabilir cihazla işin yok sanırım?
pro m5 almışsın eğer kullandığın uygulamalara uyumluysa alışırsın, bundan iyi windows laptop alamazsın 1.5 katı fiyatına

Onu zarar etmemek için Mac almadan önce düşünseydin keşke, farklı bir işletim sistemi yani illaki bir alışma süreci oluyor.

Takasa girme, iade süren dolmadıysa iade dene o olmuyorsa en az zararla satmaya bak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sağ tık yapmayı cihazı kullanmaya başladıktan 1 ay sonra biri göstermişti şok olmuştum öyle diyim benim bilgi düzeyini 😂

Şuan bir sorun yok gayet pratik kullanıyorum o ayrı.
Ya en iyisi ekosistem ya, birisi arıyor hemen yanıtlıyorum kulaklık geçişleri pil süresi vs vs bunca yıl kendimi bundan nasıl mahrum bırakmışım ona üzülüyorum

Ya en iyisi ekosistem ya, birisi arıyor hemen yanıtlıyorum kulaklık geçişleri pil süresi vs vs bunca yıl kendimi bundan nasıl mahrum bırakmışım ona üzülüyorum
Güzel cidden, bir tek kulaklık geçişinde sorunum vardı onun için de eskisi bozulunca AirPods aldım çok seri geçiş yapıyor şuan. Benim alma sebebim pil süresi, sessiz olması ve ufak boyutlu (14”) olmasıydı çok sık taşıyorum dışarda kullanıyorum falan beklentimi karşıladı.

Tek sorun ben M1 almıştım şuan M5 var ve kasa hala aynı. Umarım güncellenir şu kasa yoksa yeni çıkan Windows cihazlar çok iyi çıkmaya başladı geri düşer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,269
Üyeler
202,839
Son üye
Arda_Turan
Geri