Alttaki konuda daha detaylı anlattım ama kısaca burada da anlatayım: Pazarama'dan yeni hesap açıp (telefon numarası zorunlu değil, e-posta yeterli sadece) sepette
SELAM200 kodunu gireceksiniz ve kulaklığın fiyatı başlıktaki seviyeye gelecek. Bu şekilde iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum şahsen. Bu fiyata Gamepower, Rampage gibi markaların bile oyuncu kulaklığı kalmadı ve olsaydı bile onlardan iyi olduğunu düşünüyorum şahsen. İhtiyacı olan değerlendirebilir.
Claw's Claws Beatstrike ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Claw's Claws Beatstrike ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fırsatlarını kaçırma.
www.pazarama.com
Pazarama'da 24 Temmuz'a kadar geçerli kampanya ile 500 TL ve üzeri siparişlerinizde SELAM200 kodunu kullanarak anında 200 TL indirim kazanabilirsiniz! Telefon onayı gerekmeden sadece yeni bir e-posta (Gmail, Outlook vb.) ile üyelik açıp sepetinize kodu uygulamanız yeterli. Bu taktiği yeni hesaplar açarak tekrar kullanmak isteyenler için belirteyim: Ben bizzat risk alıp denedim ve kendi siparişimi 489 TL'ye sorunsuz bir şekilde geçtim. Ancak aynı kredi kartı veya teslimat adresini defalarca kullandığınızda sistemin durumu fark edip siparişi iptal etme ve hesabınızı tamamen banlama...