❌İndirim Bitti! Claws Beatstrike Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 399tl Pazarama Yeni Hesap Gerekir

Kasım gibi, şöyle indirttim böyle kampanya, anca elli lira düşebildiler, max 100 lira indirim alabildim cart curt diye 800 liraya aldırdılar bize bunu.. Şimdi 600 hatta kuponla 400.. Geminiye sordum şimdinin 400 lirası geçtiğimiz kasımın kaç lirasına denk geliyor diye 330 dedi. Şimdi savaş cart curt o İran bu Amerika yüz tane bahane sıralanıcak buraya.

Alttaki konuda daha detaylı anlattım ama kısaca burada da anlatayım: Pazarama'dan yeni hesap açıp (telefon numarası zorunlu değil, e-posta yeterli sadece) sepette SELAM200 kodunu gireceksiniz ve kulaklığın fiyatı başlıktaki seviyeye gelecek. Bu şekilde iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum şahsen. Bu fiyata Gamepower, Rampage gibi markaların bile oyuncu kulaklığı kalmadı ve olsaydı bile onlardan iyi olduğunu düşünüyorum şahsen. İhtiyacı olan değerlendirebilir.

hocam vodafone yüzde elli bunda geçiyor mu

Nasıl bir kulaklık bilen varmi mikrofonu varsa iyi mi

Kasım gibi, şöyle indirttim böyle kampanya, anca elli lira düşebildiler, max 100 lira indirim alabildim cart curt diye 800 liraya aldırdılar bize bunu.. Şimdi 600 hatta kuponla 400.. Geminiye sordum şimdinin 400 lirası geçtiğimiz kasımın kaç lirasına denk geliyor diye 330 dedi. Şimdi savaş cart curt o İran bu Amerika yüz tane bahane sıralanıcak buraya.
kulaklık nasıldır kral

plus üyelik aldıktan sonra ürünü alıp üyelik iptali yapınca ürün iptal falan olur mu iptal etmemde sakınca var mı üyeliği

Nasıl diye soran var, 400 lira olum al geç işte neyi sorguluyorsun. Sanki 10.000 liraya kulaklık alıyor :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,599
Üyeler
201,518
Son üye
Turkishkaz
Geri