Phantom Spirit 120 Se, Kingston Fury Beast Rgb Ram D502a Kasaya Sığar mı?

Kasanın içi Harran Ovası gibi, 171 mm cpu soğutucu yüksekliği diyor ki o yükseklikten sonra bile mesafe alıyor 173-174 mm gibi düşünebilirsin. Çok rahat montaj yapılır bir sorun olmaz
Anladım. Bir arkadaş da sağolsun sıvı soğutmaya geçmeyeceksen RGB’li almanın anlamı ne dedi. Hayat önümüze ne getirir bilinmez dedim yani ilerde geçedebilirim belli mi olur ve aynı paraya RGB’li almak daha mantıklı değil mi ya? Hatta RGB’sizin biri daha ucuz RGB’liden biri daha pahalı.

Anladım. Bir arkadaş da sağolsun sıvı soğutmaya geçmeyeceksen RGB’li almanın anlamı ne dedi. Hayat önümüze ne getirir bilinmez dedim yani ilerde geçedebilirim belli mi olur ve aynı paraya RGB’li almak daha mantıklı değil mi ya? Hatta RGB’sizin biri daha ucuz RGB’liden biri daha pahalı.
Aynı paraysa ve özellikleri de aynıysa rgbli al tabii ki

Sorun olmaz nette bir çok montaj var fanı biraz yukarı alıyorlar.Kingston ram seçmekle iyi etmişsin garanti ağı onun gibi olan yok bu paraları veriyorken kendini ömür boyu garantiye almak en iyisi ileri de satarken de avantaj.Diğer markalarda garantili ama kargo v.s bütün masrafları gidiş dönüş sen karşılıyorsun yurt dışına kargo işi adamı üzer.

Geri